Ronaldo se danas na treningu Uniteda pojavio u luksuznom automobilu zbog kojeg se u subotu rasplakao

Poklon od Georgine

Ronaldo se danas na treningu Uniteda pojavio u luksuznom automobilu zbog kojeg se u subotu rasplakao

Edmir Škorić

Jedan od najpopularnijih sportista na svijetu Cristiano Ronaldo je u subotu napunio 37 godina.

Ronaldo je zaprmio mnoge čestitke i poklone, no najdraže su mu one koje je zaprimio unutar porodice. Njegova buduća supruga Georgina Rodriguez ga je rasplakala kupivši mu 150.000 funti vrijedan Cadillas Escalade.

Georgina je objavila kratki video na kojem se može vidjeti kako je Ronaldo reagovao na poklon koji je dobio.

Iako posjeduje na desetine skupocjenih i luksuznih automobila, ovaj će Ronaldu biti poseban, pa se već danas provozao u njemu, te je viđen kako stiže u Cadillacu na trening Manchester Uniteda.

Cadillac Escalade omogućit će Ronaldovoj porodici udobnu vožnju i potpuni komfor jer ima osam sjedišta. Ovaj automobil dug je skoro šest metara i zaista unutra ima mjesta za sve.

Ronalda možda u posljednje vrijeme ne ide na terenu, no izvan njega je sve savršeno, a naročito odnos sa Georginom i djecom.

Top Komentari

Klicko
Najbolji vozaju najbolje.Hala CR7 najjaci si
1 3
Goran86
Sto je najbolje ovo je najjeftinije auto u garazi CR7. Kakva je njega muka natjerala da se provoza u ovoj fici.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije