Cristiano Ronaldo propaloj zvijezdi "namjestio" golu Ruskinju

Kao dobar prijatelj

Cristiano Ronaldo propaloj zvijezdi "namjestio" golu Ruskinju

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je želja mnogih žena, ali njegovo srce trenutno pripada Georgini Rodriguez.

Ronaldo trenutno nastupa za Manchester United, a najveći dio karijere je proveo u Real Madridu kada je volio da uživa u životu.

Dok je bio stanovnik Madrida Ronaldo se vezao i za Georginu, ali prije toga je bio redovan gosta na raznim zabavama za odabrane što je i normalno obzirom na njegovu popularnosti.

Tako je jedne prilike Ronaldo uspio namjestiti i super zgodnu rusku manekensku Helgu Lovetakyiju koji se nalazio u očajnom stadnju nakon što to se razveo od Daniele Ospine, sestre golmana Napolija, Davida Ospine.

Cristiano Ronaldo introduced the pair during his time with James Rodriguez at Real Madrid

Lovekaty je pažnju počela privlačiti 2013. godine svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu gdje je u međuvremenu skupila više od 4 miliona pratitelja.

Oglasi

Na jednoj od zabava Ronaldo je Ruskinju spojio sa Jamesom te je njihova ljubav cvijetala neko vrijeme, ali u međuvremenu su se rastali.

Kolumbijac je trenutno u vezi sa ljepoticom iz Venecuele Shannon de Lima, a prije nekoliko dana je na sebe skrenuo pažnju šokantnom frizurom.

Oglasi

"Promijenio sam nešto, možete li pogoditi?", napisao je James uz fotografiju s kosom u pink boji.

Mnogi fanovi smatraju da je pretjerao i da to ne dolikuje ozbiljnoj i slavnoj osobi, naročito ne popularnom nogometašu na kojeg u Kolumbiji mnoga djeca gledaju kao na idola.

James je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva 2014. godine, nakon čega je iz Monaca prešao u Real Madrid, a onda je uslijedio pad u karijeri iako je još bio član slavnog Bayerna, kao posuđen igrač.

Službene informacije govore da je kolumbijski veznjak koji je član Al Rayyana povrijeđen te da nastup nije upisao od 5. marta.

Međutim, dojam je da Rodriguez namjerno ne želi igrati kako bi napustio Katar i vratio se u Evropu. Kako stvari stoje želja će mu se ispuniti vrlo brzo. Zastupnici ofanzivnog veznjaka su se pobrinuli da ispune njegovu želju i prema trenutnoj situaciji u narednoj sezoni će nastupati za West Ham.

Oglasi