Velika glavobolja za Ronalda: Opet je optužen za silovanje i nanošenje tjelesnih povreda!

Mayorga ne odustaje

Velika glavobolja za Ronalda: Opet je optužen za silovanje i nanošenje tjelesnih povreda!

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo već duže vrijeme ne spava mirno zbog tužbe za silovanje i nanošenje tjelesnih povreda. Kada je konačno mislio da je gotovo, sada dolaze novi problemi vezani za isti slučaj.

Cristiano Ronaldo je optužen za silovanje od strane američke manekenke Kathryn Mayorge, koju je upoznao 2009. godine tokom odmora.

Godinu dana nakon što je presudu dobio fudbaler, pravni tim Amerikanke je uložio žalbu.

Kako prenosi Sky News, ženini advokati su se žalili američkom sudu i sada traže ogromnu odštetu, vrijednu milione eura.

Ronaldo je 2019. godine priznao da je platio Mayorgi 350.000 eura u kešu za ugovor o neotkrivanju podataka, ali sada model traži još više novca.

Pored navodnog silovanja, Mayorga sada optužuje CR-a da ju je fizički napao u noći prije 14 godina, kada su proveli noć zajedno nakon sastanka u klubu u Las Vegasu.

Oglasi

Ostaje da vidimo šta će biti od svega i da li će Mayorga uspjeti u drugom pokušaju da izvuče veliki novac od Portugalca.

Jasno je da ovo Cristianu Ronaldu nije nimalo ugodno i da mu stvara veliku glavobolju već skoro deceniju i po.

U posljednje vrijeme svjedoci smo da žene sve više pokušavaju iskoristiti fudbalere na ovaj način, a posljednja nevina žrtva u nizu bio je Benjamin Mendy.

Što se Ronalda tiče, fanovi u Bosni i Hercegovini će za 12 dana imati priliku da ga gledaju uživo u Zenici kada bude gostovao s Portugalom u kvalifikacijama za EURO. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti