Šta to rade Kim Kardashian i Cristiano Ronaldo? Kruži snimak zbog kojeg Georgini pada mrak na oči

Amerikanka u centru pažnje

Šta to rade Kim Kardashian i Cristiano Ronaldo? Kruži snimak zbog kojeg Georgini pada mrak na oči

A. Čaušević

Amerikanka Kim Kardashian se našla u centru pažnje proteklih dana nakon što je pratila utakmice Arsenala i PSG-a na stadionima Emirati i Park prinčeva, mnogim fudbalskim fanovima uopšte nije bilo drago što se 42-godišnja atraktivna brineta pojavila u svečanoj loži.

Kardashian je susrete dva prestižna evropska kluba pratila sa lica mjesta radi snimanja novog dokumentarca, a niti Arsenalu niti PSG-u nije donijela sreću. Topnici su ispali od Sportinga u Euroga ligi, a Parižani poraženi od Rennesa u Ligue 1.

Poznata Amerikanka koju na Instagramu prati više od 394 miliona osoba je tom prilikom objavila niz fotografija sa brojnim zvijezdama, između ostalih i Kylianom Mbappeom.

Kako se Kardashian neočivano našla u centru pažnje među ljubiteljima fudbala, opet je aktivirana priča iz 2010. godine o navodnoj vezi između nje i Cristiana Ronalda.

Internetom je počeo kružiti snimak druženja Ronalda i Kim tokom njene posjete u Madridu kada je Amerikanka bila mnogo manje poznatija nego što je to bio slučaj sad.

Oglasi

Portugalac koji je tada nastupao za Real je popio koju čašicu viška te se očigledno lijepo provodio sa Kim i njenim prijateljicama.

Snimak koji je počeo kružiti internetom se navodno uopšte nije dopao Georgini Rodriguz kojoj jako smeta kada su priče o Ronaldovim aferama ponovo medijski aktuelne.

Kardashian je svojevremeno negirala da je bila u vezi sa Ronaldom, ali na škaljivo pitanje šta se desilo između njih dala je misteriozan odgovor.

"Mi smo samo prijatelji. Jesmo li se poljubili. Pa razmišljala sam o mnogo stvari", kazala je Amerikanka svojevremeno,a rijetki su povjerovali u njenu tvrdnju da između nje i Ronalda nije bilo ništa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoiwD9DvkFo/?hl=en[/instagram]

Kardashian se ubrzo nakon toga udala za Kanyea Westa te dobila četvero djece. Ovaj par se razveo 2022. godine.

S druge strane, sada 38-godišnji Ronaldo je promijenio nekoliko djevojki, a srce je smirio 2017. godine otkako je u vezi sa Georginom Rodriguez.

Promo

Top Komentari

Ecosport
Razmisljala je ona o svemu, ali je onda skontala da je on derpe i odustala je od svega.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi