Da je išta drugačije ona ne bi bila s njim: Georgina komentarom o Ronaldu izazvala pažnju
Georgina Rodriguez uživa u životu s Cristianom Ronaldom i koristi svaku priliku da pokaže kakvog muškarca ima pored sebe (Foto: Al Nassr)

Djevojka velike zvijezde

Da je išta drugačije ona ne bi bila s njim: Georgina komentarom o Ronaldu izazvala pažnju

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo (38) igra odličan fudbal u Saudijskoj Arabiji. S 38 godina na leđima nastupa taman toliko koliko mu je potrebno u ovim godinama, ali je bez obzira na sve čudesni Portugalac još uvijek u odličnoj fizičkoj formi, čime je najsretnija njegova izabranica Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo uživa u Saudijskoj Arabiji. Dobio je Portugalac u ovoj zemlji sve što je poželio i sasvim mirno se može pripremati za utakmice iz sedmice u sedmicu.

Iako mu je 38 godina CR je još uvijek prava fizička zvijer. To konstantno pokazuje i Portugalac još uvijek 'puca' od snage.

Zadovoljna izgledom svog izabranika je i Georgina Rodriguez. Potvrdila je to danas i komentarisala je Cristianove noge.

[twitter]https://twitter.com/CristianoXtra_/status/1634592777341399040[/twitter]

"Najljepše noge na svijetu", napisala je Georgina uz fotografiju Ronalda s treninga.

Oglasi

CR je oduvijek bio san mnogih žena. Ipak, Georgina je sretnica koja ga može imati samo za sebe i očigledno uživa u životu s jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Čovjek gleda i ne vjeruje svojim očima - "Ja ga nemam više šta naučiti"

Cristiano Ronaldo donio je mnogo pozitivnih stvari u ekipu Al Nassra, a nutricionista ove ekipe Jose Blesa otkriva kako ga je Portugalac doslovno ostavio bez posla jer je potpuno preuzeo brigu o saigračima i njihovom odnosu prema treningu.

Cristiano Ronaldo odlučio je karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji. Prihvatio je ponudu od 200 miliona eura i za sada mu u ovoj zemlji ide jako dobro.

Portugalca su saigrači prihvatili kao istinsku zvijezdu. Znaju da je on broj jedan i pažljivo prate svaki savjet koji im 38-godišnji napadač daje.

Nutricionista Al Nassra Jose Blesa otkriva kako mu je Cristiano doslovno uzeo posao jer saigrači slušaju Ronalda više nego njegove savjete.

Oglasi

"Svi smo se pitali kako će se raditi s njim. Nismo znali hoće li klub promijeniti određene stvari, ali u životu nisam vidio većeg profesionalca. Prvi dođe i zadnji ode s treninga".

"Cristiano mi dosta pomaže. Ja ga više nemam šta naučiti, a on je oko sebe napravio školu. Ostali igrači rade sve što i on kako bi dodatno napredovali".

"Otkako je došao svi igrači treniraju više i prate njegove upute za dijetu. Nisam još vidio da igrači jednog tima napreduju za 90 posto u odnosu na ranije. Svaki put kad ih vidim imaju manje masnoće, više mišića i doslovno rade vježbe na prstima. Pravi je luksuz raditi ovdje", rekao je Blesa.

Cristiano Ronaldo je od dolaska u Al Nassr odigrao ukupno pet utakmica i ima učinak od pet pogodaka i dvije asistencije.

Njegov dolazak u Saudijsku Arabiju privukao je veliku pažnju cijelog svijeta. Utakmice Al Nassra se prate tamo gdje nikad nisu, a popularnost Portugalca je sve veća.

Kolika je zvijezda portugalski fudbaler govore scene nakon utakmica. Protivnici čekaju u redu kako bi dobili fotografiju s legendom i ovakve scene su konstantne širom Arabije.

Svaki njegov korak pomno se prati i definitivno je njegov odlazak u Saudijsku Arabiju nešto što je trebalo svijetu fudbala.

Oglasi