Šta Cristiano Ronaldo vozi u Saudijskoj Arabiji? Na raspolaganju su mu tri vrhunska automobila
Portugalska fudbalska zvijeda je u Saudijskoj Arabiji dobila tri nova automobila na korištenje i radi se o zasta istinskim zvijerima (Foto: Al Nassr)

Sve je u luksuzu

Šta Cristiano Ronaldo vozi u Saudijskoj Arabiji? Na raspolaganju su mu tri vrhunska automobila

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo (38) potpisao je krajem prošle godine najveći ugovor u historiji fudbala. Portugalac je od Al Nassra iz Saudijske Arabije dobio ugovor na dvije i po godine vrijedan 200 miliona eura po sezoni. Također, CR uživa u velikom luksuzu u ovoj zemlji, a na raspolaganju su mu čak tri skupocjena automobila.

Cristiano Ronaldo uživa u ogromnom luksuzu u Saudijskoj Arabiji. Dobio je Portugalac sve što je poželio od bogatih šeika i njegovo je samo da igra i trenira.

Nedavno se jedan od najboljih fudbalera svih vremena iz hotela preselio u luksuznu vilu. Za nju ne izdvaja nikakva novčana sredstva jer Al Nassr sve plaća, baš kao i skupocjene automobile koje su mu dali na korištenje.

Cristiano se tako ulicama Rijada voza u tri luksuzna automobila. Pažnju posebno privlači Mercedes-Maybach čija je početna cijena oko 200.000 eura.

Nema dileme da su Arapi Ronaldu omogućili poseban model. Cijena je vjerovatno i mnogo veća od početne uz dodatnu opremu bez koje ne bi ni kupili automobil.

Bentley Flying Spur još je jedan automobil koji CR ima na raspolaganju. On je dobro upoznat s ovom zvijeri od 350.000 eura jer ga je vozio i u Engleskoj.

Oglasi

Treći automobil u kojem Ronaldo i porodica uživaju je Range Rover iz 2022. godine. On je ujedno i najjeftiniji i njegova početna cijena je oko 100.000 eura.

Naravno, i on je sigurno krcat dodatnom opremom koja mu značajno diže cijenu jer ne može se takvoj fudbalskoj zvijezdi dati običan automobil na korištenje.

Cristiano je poznat kao veliki ljubitelj automobila. U njegovoj garaži su istinske zvijeri koje navodno imaju ukupnu vrijednost od preko 20 miliona eura.

Bugatti je automobil kojeg Portugalac najviše voli. Također, čak pet Ferrarija je u garaži fudbalskog asa, kao i Rolls-Royce Phantom, nekoliko Audija, Porschea, Mercedesa...

Ronalda svi ovi automobili čekaju kod kuće u Portugalu. On već ima plan za penzionisanje i garaža novog doma kojeg gradi bit će ispunjena vrhunskim automobilima.

Oglasi