Zavirite u Ronaldovu garažu: Lako će preboljeti Bugattija kraj ovakvih "zvijeri"

Impresivna kolekcija

Zavirite u Ronaldovu garažu: Lako će preboljeti Bugattija kraj ovakvih "zvijeri"

E. Ganibegović

Jedan radnik na Mallorci jučer je slupao skupocjenog Bugattija Cristiana Ronalda.

Portugalac se nalazi na odmoru i insistirao je da mu dostave jednog od njegovih skupocjenih automobila tamo, povjerio ga je jednom radniku da ga preparkira, a ovaj ga je slupao.

Ipak, ako zavirimo u Ronaldovu garažu, jasno je da će on Bugattija, na kojem šteta i nije prevelika, lako preboljeti.

Ronaldo je ponosni vlasnik više od 20 luksuznih automobila, pa pogledajmo neke.

Buggati trio je definitivno na vrhu, računajući i jučer udareni Veyron. Bugatti Centodieci je najskuplji koji je Ronalda koštao 9,9 miliona dolara, zatim Chiron čija je cijena 2,15 miliona dolara, te Veyron koji je procijenjen na 1,7 miliona dolara.

Oglasi

Ronaldo također posjeduje McLaren Senna vrijedan milion dolara nazvan po legendarnom vozaču Formule 1 Ayrtonu Senni.

Jedan od najotmjenijih automobila na svijetu, a CR ih posjeduje dva. Ronaldo posjeduje dva Rolls-Royce automobila, Rolls-Royce Phantom vrijedan 400.000 dolara i Rolls-Royce Cullinan vrijedan 900.000 dolara.

Portugalac posjeduje tri modela Ferrarija čija je ukupna neto vrijednost blizu milion dolara. Posjeduje Ferrari 599 GTO (385.000 dolara), Ferrari 599 GTB Fiorano (310.000 dolara) i Ferrari F430 (300.000 dolara).

U Ronaldovoj garaži je i Lamborghini Aventador LP 700-4 čija je cijena 318.000 dolara.

Ronaldo posjeduje dva Bentley automobila i to Bentley Continental GT vrijedna 220.000 dolara. Godine 2021. kupio je Bentley Flying Spur za 313.601 dolar.

Zatim je tu Aston Martin vrijedan 200.000 dolara, Maserati GranCabrio koji je kupio 2011. dok je bio član Real Madrida, BMW M6 od 109.400 dolara, tri Mercedesa, tri Porschea i dva Audija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi