Cristiano Ronaldo kupio spektakularnu vilu u Marbelli koju je platio 1.3 miliona funti

Nova nekretnina u vlasništvu Portugalca

Cristiano Ronaldo kupio spektakularnu vilu u Marbelli koju je platio 1.3 miliona funti

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je u dosadašnjoj karijeri zaradio ogroman novac, ali je poznat po tome što voli ulagati i posebno isti trošiti na kupovinu nekretnina.

Portugalski fudbaler u nekretninama ima carstvo od čak 27 miliona funti, na listu vila koje posjeduje dodao je i onu iz Marbelle. Naime, Ronaldo je kupio luksuznu vilu u španskoj turističkoj destinaciji i sada je komšija s Conorom McGregorom.

McGregor je kupio vilu u Marbelli prije nekoliko godina, a sada će mu komšija biti Ronaldo s kojim je veoma dobar prijatelj. Ronaldo je u ovo nevjerovatno zdanje uložio 1.3 miliona funti.

Ova vila ima četiri velike spavaće sobe i nevjerovatan pogled na Sredozemno more. Ovaj 34-godišnjak sa svojom porodicom voli ići na ljetovanje, a sada više neće morati trošiti novac na smještaj barem kada je u pitanju Marbella.

Također, CR u ovoj vili ima veliku kino salu, te ogroman bazen ispred koji "gleda" na Sredozemno more. Vila se nalazi u sklopu ogromnog golf terena, a ono što je za Ronalda najvažnije jeste da ima i privatnu teretanu gdje može održavati svoju formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi