Navijač uletio na trening Juventusa, Ronaldo skočio na policajca

Bianconeri na turneji u Aziji

Navijač uletio na trening Juventusa, Ronaldo skočio na policajca

A. Čaušević

Juventus već nekoliko dana boravi u Aziji gdje će odigrati niz prijateljskih utakmica, a najveća atrakcija je svakako Cristiano Ronaldo.

Na današnjem treningu jedan od navijača je uletio na teren kako bi vjerovatno zagrlio portugalskog asa, ali i ostale igrače Stare dame.

Policajci su momentalno reagovali te su uhvatili navijača, a Cristiano Ronaldo je skočio na jednog agenta pretvarajući se da ga napada.

Ronaldova "žrtva" se okrenula te nakon što je shvatila ko je u pitanju samo je zvijezdi Bianconera rukom signalizirala da se smiri.

Ronaldu je očigledno sve bilo zabavno obzirom da se počeo smijati zajedno sa Gonzalom Higuainom, Blaiseom Matuidijem i ostalim...

Na drugoj strani, navijaču nije bilo do smijeha jer je bio u suzama dok su ga policajci udaljavali od njemu omiljenih igrača.

Juventus je turneju u Aziji počeo porazom od Tottenhama (2:3), a prvaka Italije sutra očekuje duel s ljutim rivalom, Interom.

Top Komentari

Hooruk
E ove ahmake koji ulete na teren treba dobro iscipelariti da budu lekcija za sve buduće da više nikome ne padne ni na pamet da uleti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi