Ronaldo kupuje zemlju pored luksuzne vile samo kako bi srušio zgradu koja mu zaklanja pogled

Želi da sve bude savršeno

Ronaldo kupuje zemlju pored luksuzne vile samo kako bi srušio zgradu koja mu zaklanja pogled

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo prošle godine počeo je u Portugalu graditi kuću u kojoj namjerava živjeti nakon završetka svoje karijere.

Ronaldo ima namjeru da uloži čak 20 miliona eura u izgradnju luksuzne vile u kojoj će imati sve što poželi.

Jedan od najboljih igrača svih vremena želi da sa svojom porodicom živi u ovoj vili nakon što završi svoju karijeru, a luksuzni dom se nalazi na obali Quinta de Marinha u sklopu portugalske rivijere.

Međutim, iako je već uložio ogroman novac čini se da je Ronaldo naišao na neuobičajen problem koji će pokušati što prije da riješi.

Naime, Ronaldo je nezadovoljan što se pored njega nalazi teren za golf i zgrada koja se nalazi na tom posjetu kvari njegov pogled.

Engleski mediji objavili su da Ronaldo želi potpunu privatnost i da je spreman da kupi zemlju na kojoj se nalaze golf tereni, te će uložiti dodatnih 10 miliona eura kako bi riješio taj problem.

Oglasi

Ronaldo ima namjeru da što prije kupi tu zemlju, a prva stvar koju će uraditi jeste rušenje zgrade koja mu zaklanja pogled.

Vlasnik ove zemlje i golf kluba je Miguel Champalimaud kojem je Ronaldov tim advokata poslao ponudu za prodaju zemlje, ali on se još uvijek nije oglasio.

Dad-of-five Ron, 37, wants to ensure his privacy and create a drive to the property

Za Ronalda nije problem cijena koju Miguel Champalimaud postavi i bitno mu je samo da on bude zainteresovan za prodaju. Ronaldo želi da njegova luksuzna vila bude zaista savršena, te ne želi da mu bilo šta smeta u tome.

Top Komentari

ContraDzontra
“Za Ronalda nije problem cijena koju Miguel Champalimaud postavi i bitno mu je samo da on bude zainteresovan za prodaju. Ronaldo želi da njegova luksuzna vila bude zaista savršena, te ne želi da mu bilo šta smeta u tome.” Jel to “novinar” nagadja šta Ronaldo misli Ili je pričao sa Ronaldom. Držite se novinarskog kodeksa.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi