Ronaldo već potrošio 20 miliona na najskuplju vilu u Portugalu, a izgledat će zaista spektakularno

Radovi završavaju početkom iduće godine

Ronaldo već potrošio 20 miliona na najskuplju vilu u Portugalu, a izgledat će zaista spektakularno

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo već sada lagano razmišlja o životu nakon što završi svoju igračku karijeru, a njegov cilj je da s porodicom živi u Portugalu zbog čega je početkom godine počeo u blizini Lisabona da gradi luksuznu vilu koja će izgledati zaista spektakularno.

Ronaldo je već napravio vilu na Madeiri gdje je rođen i kupio je prije nekoliko godina luksuzni stan u Lisabonu, ali on i Georgina su na kraju shvatili da žele jednu kuću u kojoj će živjeti samo njihova porodica.

Što se tiče vile na Madeiri tu živi Ronaldova familija i svako ima sprat za sebe, te očito je da oni žele imati potpunu privatnost zbog čega su na kraju kupili zemljište koje se nalazi u blizini Lisabona.

Riječ je o mjestu koje je udaljeno od glavnog grada Portugala oko 40 kilometara i nalazi se na obali. Parcela koju je Ronbaldo kupio izgleda zaista fantastično, a on i Georgina su odlučili da to bude njihov dom.

Portugalski mediji pišu da izgradnja ove vile ide punom parom jer radovi traju već mjesecima.

Ovaj luksuzni dom je počeo već poprimati svoj izgled, a također objavljene su i fotografije kako bi sve to u konačnici trebalo da izgleda što je zaista nešto što oduzima dah.

Oglasi

The mansion is the most expensive in all of Portugal

The mansion is just a 40 minute drive from the Portuguese capital Lisbon

Ronaldo je odlučio da uloži ogroman novac za svoj dom iz snova, te su mediji u Portugalu objavili da je on već potrošio oko 20 miliona eura na dosadašnje radove i da će troškovi sigurno još rasti i očekuje se da potroši dodatnih pet miliona eura.

Ronaldo's new house is expected to be ready in early 2023

Također, očekuje se da radovi budu završeni početkom 2023. godine kada će Ronaldo moći da s porodicom živi u ovoj kući dok bude boravio u Portugalu.

Cristiano Ronaldo has spent £18m buying and renovating a property in Portugal

Luksuzna Ronaldova vila nalazi se na portugalskoj rivieri Quinta da Marinha, a kada radovi budu završeni to će biti daleko najskuplja i luksuznija kuća u Portugalu.

Zbog činjenice da će radovi biti završeni za nekoliko mjeseci navijači lisabonskog Sportinga se nadaju da bi se Ronaldo mogao vratiti u ovaj klub u kojem je ponikao i odigrati barem još jednu sezonu u dresu Sportinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi