Gore pokrivena, dole otkrivena: Georgina odvela Ronalda u bazen i pokazala detalj koji sve zanima

Oduševila fanove

Gore pokrivena, dole otkrivena: Georgina odvela Ronalda u bazen i pokazala detalj koji sve zanima

A. Čaušević

Georgina Rodriguez je počastila svoje fanove zanimljivom fotografijom sa detaljom kojeg je krila neko vrijeme od javnosti.

Kako je odgođen susret između Manchester Uniteda i Leedsa Georgina je sa Cristianom Ronaldom otputovala u Lisabon gdje su uživali u portugalskom suncu.

Georgina je odvela Ronalda na bazen na krovu jedne zgrade sa fenomenalnim pogledom gdje je napravila niz fotografija te ih podijelila na Instagramu.

Prije samog polaska iz Engleske Georgina je nosila šal preko glave, vjerovatno zbog hladnih vremenskih uslova koji vladaju na Ostrvu.

Kada je stigla u Lisabon odlučila je da pokaže svoje tijelo, a jednim detaljom je oduševila sve svoje fanove.

The model showed off her new tattoo

Oglasi

Naime, pokazala je tetovažu na kojoj je ispisano "mama". Ta tetovaža je posvećan njenom preminulom sinu prije nekoliko mjeseci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CinTCDtM1GU/?hl=en[/instagram]

Objavila je i fotografije. Na jednoj od njih pozira sa Ronaldom u bazenu dok nosi bikini u leopradskim nijansama, dok je fotografisala i svog partnera koji gleda u daljinu.

Georgina je nosila blizance, ali je tragično izgubila sina, dok se djevojčica Bella Esmeralda rodila zdrava i živa.

Ovaj par ima petero djece. Cristiana juniora, Evu i Matea je rodila surogat majka, dok je osim Belle Esmeralde, Georgina rodila i Alanu Martinu 2017. godine.

Ronalda u narednim danima očekuju obaveze u reprezentaciji Portugala i to protiv Češke i Španije, ali prije toga je odlučio da se opusti u društvu svoje ljepše polovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi