8

Komentari (8)

svasta
Eeee jadni svijete!!!!!
Gogi82
A Nurkic budala dao 250 000 kuna djecijoj bolnici u Zagrebu.
user1583752673
Ovo macka!? Prije sismis!
Zoilomas
Cista glupost i bacanje para, sto ne posaljete avion nekom od djece iz zaostalog svijeta na lijecenje jer ima ih sto svakodnevno umiru od gladi i bolesti a vi spasavate macke, al ce bog da vam se slatko smije glupani bezidejni
Nizace
A zaboravio si prošle članke o Ronaldu kada je pomagao. E što smo retardiran narod u pm. Upravu sam kad kažem, treba ovdje atomsku bacit i sve nas pobiti jer smo g*vna!
Zoilomas
Hvala njemu, pomzem i ja, da sam u njegovim mogucnostima da dobijem 2 miliona po objavi na instagamu, pomagao bi mnogo vise od njega ali ipak i dalje bi smatra da je je*ena placena avionska karta i doktori radi macke dok djeca umiru to je bezobrazno i preglupo drug da je macka pegambera nebi je izlijecio dok djeca umiru.
Mahatma.Barbie
Ma zgazio je Tiger Woods prije nego što je izgubio kontrolu nad vozilom. 100% prvojerena informacija. Trebali bi vi sa sportsport.ba objaviti članak o tome.
user1611330382
Komentariši - bez komentara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.