Ronaldovu mačku pregazio automobil, as Juventusa je poslao na liječenje privatnim avionom

Samo ih je osam na svijetu

Ronaldovu mačku pregazio automobil, as Juventusa je poslao na liječenje privatnim avionom

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Georgina vlasnici su mačke rijetke vrste kojih na svijetu ima ukupno osam. 

Mačku pod imenom Pepe je nedavno pregazio automobil te je glamurozni par svog kućnog ljubimca poslao u Španiju na liječenje.

Životinja je povrijeđena u blizini Ronaldove rezidencije u Torinu, a u Španiju je prebačena Ronaldovim privatnim avionom.

Ronaldo i Georgina su vlasnici mačke Pepe duže od dvije godine, a njeno liječenje će ih koštati 3.000 eura.

Da se mačka oporavi što je prije moguće oni su je dodijelili najboljoj mogućoj grupi veterinara. U Španiji će boraviti kod Georginine sestre.

Inače, radi se o mački vrste sfinks te se često može vidjeti na fotografijama Ronalda i Georgine putem društvenih mreža.

Top Komentari

user1583752673
Ovo macka!? Prije sismis!
3 0
Zoilomas
Cista glupost i bacanje para, sto ne posaljete avion nekom od djece iz zaostalog svijeta na lijecenje jer ima ih sto svakodnevno umiru od gladi i bolesti a vi spasavate macke, al ce bog da vam se slatko smije glupani bezidejni
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije