Cristiano Ronaldo oduševio fanove fotografijom na Twitteru: "Najveća ljubav na svijetu"

Itekako uživa s njima

Cristiano Ronaldo oduševio fanove fotografijom na Twitteru: "Najveća ljubav na svijetu"

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo se prije nekoliko dana nakon skoro dva mjeseca vratio u Torino.

Ronaldo je tokom cijelog haosa oko pandemije koronavirusa boravio u Portugalu, ali došlo je vrijeme za povratak u Torino jer je ovaj klub počeo s treninzima.

Međutim, Ronaldo će morati naredne dvije sedmice provesti u kućnoj izolaciji, a nakon toga će biti testiran i ukoliko sve bude po planu priključit će se saigračima.

Ronaldo je u Torino doputovao sa svojom porodicom i jasno je da uživa u vremenu koje provodi s njima. Portugalac odavno nije imao toliko vremena za svoju djecu, ali čini se da je sada sve nadoknadio.

On je danas objavio novu fotografiju sa svojom djecom i jednostavno je oduševio svoje fanove. Ronaldo je uz fotografiju jasno poručio "Najveća ljubav na svijetu".

[twitter]https://twitter.com/Cristiano/status/1258432451657031680[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije