Pornhub objavio imena fudbalera koji se najviše pretražuju: Lista je nevjerovatna

Ronaldo na vrhu

Pornhub objavio imena fudbalera koji se najviše pretražuju: Lista je nevjerovatna

M. Šljivak

Najpoznatija svjetska porno stranica Pornhub objavio je imena fudbalera koja su najviše pretraživana u 2019. godini.

Potraga za snimcima slavnih fudbalera na ovoj stranici su ogromna, a najtraženiji je fudbaler Juventusa Cristiano Ronaldo.

Očekivano, tu su i ostale velike zvijezde svjetskog fudbala. Lionel Messi je na drugom mjestu, a zatim slijede Mauro Icardi, Alexis Sanchez i Kylian Mbappe.

Na listi je i 45-godišnja legenda engleskog fudbala David Beckham koji je na 10 mjestu, a ovako izgleda kompletna lista:

Svakako veoma zanimljivi podaci.

Top Komentari

manijaci_____
Koji su ovo amateri novinari cuj pornhub objavio listu i vi odma morate da je objavite AHAHAHAHAHAHAHA
6 0
Mele
2 , 4 , 5 i 8, halo, koje za ove glasao, pa ni baba ih nebi pozeljela kraj sebe, da nemaju milione, ostali su bar face i bez para..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi