Blokiran Rolls Royce Cristiana Ronalda zbog nepropisnog parkiranja

Dešava se i njemu

Blokiran Rolls Royce Cristiana Ronalda zbog nepropisnog parkiranja

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo poznati je zaljubljenik u automobile.

Rolls-Royce portugalskog napadača i zvijezde momčadi Manchester Uniteda, blokirala je tvrtka koja upravlja parkiralištima u Lisabonu, EMEL, jer je automobil nepropisno parkiran, samo nekoliko metara od trgovačkog centra u glavnom gradu Portugala.

Događaj je uhvatio portugalski novinar koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju uz poruku:

"Nije istina... ni Cristiano se ne može riješiti EMEL-a."

Automobil se nalazio u četvrti Sao Sebastiao portugalske prijestolnice, u blizini trgovačke zone i, prema Correio da Manhi, bio je parkiran na stajalištu taksija.

Ne tako davno, podsjetimo, Ronaldo je imao još jednu nesreću s automobilima. Doduše, mnogo težu od ove s parkiranjem.

Jedan od automobila u kojima je Ronaldo želio uživati u ovom periodu je Bugatti Veyron, procijenjen na oko dva miliona eura. Portugalac nije uspio napraviti previše, jer je s njim imao nesreću zaposlenik koji ga je vozio.

Ronaldo je zamolio jednog od svojih zaposlenika da premjesti njegov superauto s jedne lokacije na drugu. Najvjerobatnije, budući da automobil ima 1200 konjskih snaga, djelatnik je izgubio kontrolu i zabio se u betonsku ogradu ispred imanja.

Srećom, vozač je prošao bez povreda, ali je automobil pretrpio veliku materijalnu štetu. Vlasti trenutno istražuju okolnosti nesreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi