U S. Arabiji živi kao kralj, dobio novi sat, a cijena sitnica - poput stana u centru Sarajeva

Ronaldo dobio novi sad za kolekciju

U S. Arabiji živi kao kralj, dobio novi sat, a cijena sitnica - poput stana u centru Sarajeva

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo u Saudijskoj Arabiji živi kao pravi kralj, a pored ogromnog novca kojeg zarađuje igrajući za Al Nassr portugalskog igrača obasipaju skupim poklonima. Tako je dobio novi model sata kompanije "Jacob&Co" koji je napravljen u njegovu čast i nosi ime "Heart od CR7", a cijena ovog sata je zaista vrtoglava.

Ronaldo je početkom godine iznenadio fudbalsku javnost odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji gdje je potpisao za Al Nassr ugovor do ljeta 2025. godine.

Međutim, jasno je da se takve ponude ne mogu odbiti jer će Ronaldo za dvije ipo godine u dresu ovog kluba inkasirati nevjerovatnih 500 miliona eura, a dolaskom u Saudijsku Arabiju on živi zaista kao pravi kralj.

Saudijci su sretni što je jedan od najboljih igrača svih vremena odlučio da nastupa u njihovoj zemlji, a već mjesecima to mu jasno daju do znanja. Pored ogromne plate uživa i status prave zvijezde, te svakodnevno dobija raznorazne poklone.

Ovih dana u centru pažnje je kompanija "Jacob&Co" koja se inače bavi proizvodnjom satova, a u saradnji s vlasnicima Al Nassra odlučili su poseban model napraviti u čast Ronalda.

Što se tiče dizajna itekako su se potrudili da istaknu detalje koje su u čast Cristiana, a na modelu "Hear of CR7" nalazi 26 bijelih dijamanata, te također mala slika Ronaldove prepoznatljive proslave gola "Siuuu".

Oglasi

Prvi model koji je predstavljen poklonjen je Portugalcu, a on je ponosno pozirao s ovim satom i pohvalio se istim na društvenim mrežama.

Također, "Jacob&Co" najavio je da će se sat naći u prodaji i otkrivene su cijene. Ovaj model košta čak 100.000 eura, a model kojeg je Ronaldo dobio je nešto posebniji s par drugačiji detalja i košta čak 130.000 eura.

Ronaldo i njegova porodica uživaju u životu u Rijadhu gdje im je zaista sve omogućeno, a inače žive u vili čija cijena je oko 14 miliona eura.

Al Nassr je Ronaldu i njegovoj porodici osigurao sve što im je potrebno, pa i više od toga. Iz dana u dan mu pokazuju koliko ga cijene, a ovaj sat koji je na incijativu Al Nassra napravljen to najbolje dokazuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti