Cristiano Ronaldo šokirao svoje fanove izgledom stopala od "milijardu eura"

Svi su u čudu nakon što su vidjeli fotografiju

Cristiano Ronaldo šokirao svoje fanove izgledom stopala od "milijardu eura"

E. Oštraković

Kada govorimo o najboljim igračima na svijetu jednostavno je nemoguće u tu kategoriju svrtati i Cristiana Ronalda koji je obilježio zadnjih petnaestak godina kada je riječ o fudbalu.

Vječita dilema u godinama iza nas je da li je Cristiano Ronaldo nabolji na svijetu ili je to ipak omaleni Argentinac Leo Messi. Jedno je sigurno, obojica su sama "krema" fudbala.

Ronaldo je u svojoj klupskoj karijeri odigrao 1001 utakmicu, dok je u dresu Portugala odigrao 205 utakmica, a o broju odrađenih treninga je suvišno bilo šta govoriti.

Njegova karijera traje više od 20 godina, a naravno tu je i period treninga i utakmica u omladinskom fudbalu. Sve ovo itekako je ostavilo trag na njegovim stopalima.

Sve ovo su primjetili njegovi fanovi na društvenim mrežama a "krivac" je fotografija koju je objavio upravo Cristiano Ronaldo koji "puni baterije".

Oglasi

Uz fotografiju bazena i mora koji su u drugom planu vide se i stopala Cristiana Ronalda koja su sve samo nisu savršena kako bi se smatralo za ovog sjajnog fudbalera.

"Sigurno svako jutro ustaje sa velikom boli", "njegovi prsti viču upomoć", komentari su njegovin pratitelja nakon objavljene fotografije.

Stopalima Ronalda zgrožen je bio i bivši saigrač iz Juventusa

Nekima je poznato, a nekima ne, da je zgrožen izgledom Ronaldovih stopala bio njegov nekadašnji saigrač iz Juventusa Weston McKennie.

Oglasi

Sve se dogodilo prilikom jedne masaže kada je mladi fudbaler vidio stopala Cristana Ronalda.

"Stopala ti izgledaju užasno", rekao je tada McKennie Ronaldu, a Portugalac je imao savršen odgovor.

"Druže, ovo su stopala od milijardu eura", kazao je tada Cristiano Ronaldo.

Sve u svemu stopala mu ne izgledaju onako kako bi čovjek očekivao kada ga pogleda, ali bilo bi čudno da su savršena obzirom na "opterećenje" pod kojim se stalno nalaze.

Top Komentari

user1627322078
Takav bi bio i u faci da se nije izoperiso.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi