Cristiano Ronaldo uveo restrikcije u ishrani djece: "Bez čokolade, tata će biti ljut"

Georgina objavila video

Cristiano Ronaldo uveo restrikcije u ishrani djece: "Bez čokolade, tata će biti ljut"

E. Škorić

U porodici Cristiana Ronalda postoji red, a neke stvari moraju da poštuju i oni najmlađi članovi.

Ronaldo i u 35. godini izgleda savršeno sa zavidnom figurom o kojoj se puno pisalo, ali i posjeduje restrktivne dijete. Ono što mnogi nisu očekivali je da će neke od njih primjenjivati na djeci.

Njegova djevojka Georgina Rodriguez je na Instagramu objavila video najmlađe kćeri Alane Martine, koja je jela zajedno s njezinom braćom, a zanimljivo da je odbila pojesti čokoladu.

"Ne, bez čokolade, tata je ljut", kazala je mala Alana, koja više preferira voće zahvaljujući upravo savjetima i restrikcijama Cristiana i Georgine, koji se trude živjeti zdravo i pritom lijepe navike uvesti i među klincima.

Georginina objava je oduševila mnoge fanove, mada će naravno neki reći da nije u redu da djeci zabranjuju slatkiše i neke stvari u kojima mališani često najviše uživaju.

[instagram]https://twitter.com/SportTi43915378/status/1267522999869149187[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi