Georgini na novoj fotografiji niko ne gleda u lice jer je ono u sjeni stražnjice

Zna kako da se namjesti

Georgini na novoj fotografiji niko ne gleda u lice jer je ono u sjeni stražnjice

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez postala je pravi profesionalac kada je u pitanju poziranje kojim se izbacuju aduti na fotografijama za Instagram.

Takav dokaz nam je stigao i prije sat vremena kada je prelijepa španska manekenka na mreži na kojoj ima skoro 20 miliona pratilaca objavila novu fotografiju iz teretane.

Na istoj je u prvom planu stražnjica koju je Georgina istakla u dobro uvježbanoj pozi. Neki bi rekli da ionako nema pametnijeg posla već trenirati i slikati se i vjerovatno bi bili u pravu, ali u svakom slučaju opet ju je zanimljivo pratiti.

Inače, ona je prije nekoliko dana probudila sumnje kod inostranih medija da ju je Ronaldo zaručio i da je ponovo trudna.

Objavila je fotografiju na kojoj su u prvom planu prsten i ruka preko stomaka što su mnogi protumačili na pomenuti način.

Za sada ona nije ni demantovala ni potvrdila te navode.

U međuvremenu njen dečko se vrijedno sprema kako bi nastavio sezonu s Juventusom. Ronaldo se vratio na trening prošle sedmice nakon što je prošao karantin od 14 dana po povratku u Torino i sada čeka 13. juni kada bi njegov Juve trebao igrati prvo revanš polufinala Kupa protiv Milana, kasnije eventualno i finale 17., a poslije toga i Seriju A 20. juna.

Top Komentari

Benjamingst
Kako moze svaki da da pises o njoj? Covjek je 100% zaljubljen u nju. Sporski novinar koji copy pass po Instragramu....
5 1
Dr.GazijAga
NE VADI GA LENDO IZ RUKU...Cristianu se svaki dan STUCA zbog SUMPATUCNIH LIKOVA POPUT Lende i Sljivaka..Zelimo tekst: Sljivak je krivac zvog prekida Cristiana i Georgine..ili Georgina prestala pratiti Cristiana, zbog Lende..
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi