Iznajmljuje se vila u kojoj se Georgina izgubila kada je išla po vodu - cijena je paprena

U Madridu

Iznajmljuje se vila u kojoj se Georgina izgubila kada je išla po vodu - cijena je paprena

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo odlučio je jednu od svojih nekretnina dati u najam, pa će Portugalčevu vilu na četiri sprata imati priliku da koristi neko od sretnika sa dubokim džepom.

Portugalac je od januara 2023. igrač arapskog Al-Nassra. Čini se da u skorije vrijeme ne planira posjetiti Madrid, gdje se nalazi vila koju želi iznajmiti.

Kako pišu mediji u Španiji, vila portugalske zvijezde će biti stavljena na iznajmljivanje. Cijelo imanje nogometaša prostire se na čak četiri hiljade četvornih metara, a na njemu se mogu pronaći veliki vrt, sedam spavaćih soba, devet kupaonica, dva bazena, jacuzzi na otvorenom, natkrivenu terasu i golemu garažu. Ima četiri etaže.

Kuću je dizajnirao poznati dizajner Joaquin Torres. Obložena je mramorom, a impresivni su i veliki prozori s kojih se pruža pogled na gigantski vrt. Inicijali Cristiana Ronalda ugravirani su na ulaznim vratima.

Upravo u ovoj vili snimane su obje sezone serije o nogometaševoj partnerici, Georgini Rodriguez "I am Georgina". Nedavno se na Netflixu pojavila druga sezona ove produkcije. Kako je manekenka tamo priznala, isprva je imala problema da se nađe u ovoj velikoj kući.

“Kada sam prvi put stigla u Cristianovu kuću, izgubila sam se. Htjela sam otići u kuhinju po vodu i nisam znala gdje da je nađem. Ponekad mi je trebalo pola sata da dođem do salona jer nisam znala put nazad", priznala je jednom prilikom Ronaldova partnerka.

Oglasi

No, onaj ko želi da uživa u luksuznoj vili Cristiana Ronalda morat će masno da plati. Mjesečna cijena je čak 10.000 eura i jasno je da će samo rijetki moći da si priušte to zadovoljstvo.

To je samo jedno od luksuznih imanja slavnog Portugalca koji je ove sezone upisao 11 nastupa u Saudijskoj Arabiji te je postigao 11 golova uz dvije asistencije.

Vile ili kuće gradio je i kupovao gdje god bio igrao, a do sada je bio član Sportinga iz Lisabona, Manchester Uniteda, Real Madrida i torinskog Juventusa, da bi se vratio u Manchester, a potom na nekorektan način napustio Old Trafford.

Početkom 2023. godine potpisao je unosni ugovor sa Al-Nassrom, a ogromno bogatstvo zarađuje jasno i na osnovu svog vlastigog brenda koji je jedan od najuspješnijih u svijetu.

Vjeruje se da bi Ronaldo i njegovi potomci mogli do kraja života uživati na osnovu samo njegovih objava na društvenim mrežama.

Top Komentari

E.Car
Izgubila se ili ju je odrađivao baštovan sa dobrom alatkom!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi