Hana Hadžiavdagić-Tabaković preko Instagrama

"Da, dijete sam ratnog Sarajeva i navijam svim srcem za Hrvatsku"

13

Komentari (13)

protiv modernog fudbala
bile se komsije tako obukle
AfrikaPaprika
Nikad, ama bas nikad nece ti isti tvoji susjedi tako se slikati u nasem dresu. Kad god cujem za tebe, pronasla si novi nacin da se obrukas i osramotis.
Dobar,Los,Zao
Jedna jako nesretna i neostvarena zena,zao mi je,jebla mater svojuuuuu...
Keno
Jebem te u cmar sportsport
hercegbih
dijete ratnog sarajeva..to onog sarajeva kada je spajper tuko i pitali se ko puca..eto ti su pucali za koje navijas
casimiro
nisam nacionalista!!!!!samo me zanima kada bi igrala bosna sa hrvatskom za koga bi navijali bosanski hrvati koji su se rodili u bosni,rade i zive u bosnu!naravno za hrvatsku!!!od 10% koliko ih ima 1%bi navijalo za bosnu!ne navijam za hrvate iskljucivo zbog nasis bosanskih hrvata.protiv ljudi u Zagrebu i hrvstskoj nemam nista!i bas je jadno sto ovaj portal daje prostor ovakvim nemoralnim osobama kao sto je ova preko koje je preslo pola Balkana!
Nuksi
Za koga bi navijalo dijete Bosanskih korijena rođeno u Njemačkoj kada bi igrali BiH i Njemačka?
RacioEmocionalan
Klasični click-bait članak. Pišaj je. Eto te pa navijaj. Od super stranice do dekadencije na svim nivoima. Šta ste sebi dopustili. Boli vas qrac, kapa lova.
hercegbih
to poruci tim tvojim susedima i komsijama nama ne trebas pridike drzat splacino jedna ..tebi trebaju da ti lajkaju..tamo na njihov sajt pa se prodaji ..
rimke
hana vrati konju glavu
rifresh
Da oni svim srcem zele herceg.bosnu, Da oni svim srcem su htjeli da te dovedu u nestanak.
hercegbih
poserem ti se na susjede i komsije
Armin Armic
Ne znam kakva je ovo vijest za sportski portal,ali moram da prokomentarisem,sta sve danasnje tzv starlete nece izvaliti,da bi se malo prodale i uvukle gdje treba,smijesno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.