"Da, dijete sam ratnog Sarajeva i navijam svim srcem za Hrvatsku"

Hana Hadžiavdagić-Tabaković preko Instagrama

"Da, dijete sam ratnog Sarajeva i navijam svim srcem za Hrvatsku"

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sinoć se uspjela plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon dramatične pobjede protiv Danske.

Hrvatska je tek nakon penala uspjela da savlada Dansku i tako osigura svoje mjesto među osam najboljih ekipa svijeta. Podršku su Vatreni imali i od bh. voditeljice Hane Hadžiavdagić-Tabaković koja je izazvala pažnju objavom na Instagramu.

"Da, dijete sam ratnog Sarajeva. Da, navijam svim srcem za Hrvatsku. Da, navijala sam svim srcem za Srbiju. Zapamtite, ako ste zatrovani mržnjom, nikada nećete imati sreće u životu. Otvorite malo prozore vaših zatrovanih mozgova jer život je lijep onoliko koliko si dobar komšija ili vam ga susjed", poručila je Hana nakon utakmice.

Top Komentari

Armin Armic
Ne znam kakva je ovo vijest za sportski portal,ali moram da prokomentarisem,sta sve danasnje tzv starlete nece izvaliti,da bi se malo prodale i uvukle gdje treba,smijesno...
147 8
rifresh
Da oni svim srcem zele herceg.bosnu, Da oni svim srcem su htjeli da te dovedu u nestanak.
136 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi