Da znate kakva ljepotica tješi Tagliafica, ne biste ga žalili ni malo

Pravi je sretnik...

Da znate kakva ljepotica tješi Tagliafica, ne biste ga žalili ni malo

S. Grebović

Ajax je sinoć, blago rečeno, 'baksuzno' ispao golom Lucasa Moure i to duboko u sudijskoj nadoknadi, iako je na poluvremenu imao vodstvo 2:0.

Kopljanici su sinoć na poluvremenu imali sve u svojim rukama i samo je preostalo da čekiraju karte za Madrid. Trijumf u prvom meču 1:0 i vodstvo nakon prvih 45 minuta od 2:0 su uspjeli prokockati, a glavni krivac toga je Lucas Moura koji je postigao het trik.

Tako se Tottenham plasirao u svoje prvo finale Lige prvaka u historiji u kojem će 1. juna na stadionu Wanda Metropolitano snage odmjeriti sa rivalom iz Premier lige, ekipom Liverpoola.

Nezamjenjivi kotačić odbrane Ajaxa Nicolas Tagliafico na sve je načine pokušavao da sakrije razočarenje nakon nesretne eliminacije njegove ekipe, a slika na kojoj on jedini u ekipi stoji na nogama nakon odlučujućeg gola zauvijek će ostati upamćena.

Ipak, vjerujemo kako će Argentinac vrlo brzo preboljeti ovaj poraz kada se vrati kući. Bek Ajaxa je u dugogodišnjoj vezi sa Carom Calvagni koja živi sa njim u Amsterdamu.

Prelijepa Cara se već duže vrijeme bavi fitnessom, a često se na društvenim mrežama ne libi pohvaliti zavidnom figurom koju posjeduje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❌❌❌

Objavu dijeli Caro Calvagni🇦🇷 (@carocalvagni)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Caro Calvagni🇦🇷 (@carocalvagni)

Top Komentari

nightcry
vama je sve što nema brkove i bradu "ljepotica" !?
4 0
Juve88
Jbt kako su ružni ovi igrači ko lopovi a svaki guzi dobru koku, ee trebaju se pitati da nemaju love koga bi onda guzili, vjerovatno ove iz redakcije za dobru pricu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi