Fudbaler Sarajeva uživa u Kaliforniji: Društvo mu pravi i kćerka Amre Džeko

S njim je u SAD stigao i brat

Fudbaler Sarajeva uživa u Kaliforniji: Društvo mu pravi i kćerka Amre Džeko

H. Zilić

Kćerka Amre Džeko Sofia Vicentijević živi u Los Angelesu, a na društvenim mrežama otkrila je da je imala i zanimljivu posjetu u najvećem gradu Kalifornije.

Sofiji u posjetu došao je fudbaler Sarajeva Dal Varešanović.

Dal nije stigao sam u Los Angeles obzirom da je s njim u društvu bio i njegov brat Mak Varešanović koji je također fudbaler.

Opis nije dostupan.

Ekipa se dobro zabavljala u Los Angelesu, družili su se, obilazili zanimljiva mjesta, a Sofia i Dal su već ranije privukli pažnju zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Sofia je ranije objavljivala zajedničke fotografije sa Dalom, stavljala emotikone srca, što je dalo naslutiti da su u veoma bliskom odnosu.

Oglasi

Inače Sofia Vicentijević studira u Los Angelesu i nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama tako da fotografija sa Dalom još više privlače pažnju.

Dal Varešanović je jedan od boljih igrača FK Sarajevo koje iza sebe ima užasnu sezonu i tim sa Koševa na zimu očekuju velike promjene.

Varešanović je u karijeri nosio i dres slavnog Liverpoola gdje je nastupao za mlađe kategorije tima sa Anfielda.

Ima i 26 nastupa za omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U prvoj polusezoni u Premijer ligi BiH za FK Sarajevo je odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Top Komentari

vinkomarinovic
Fotograf sigurno Din Kapetanovic ? z guza samo Dal i ne vadi….
0 6
Amin da se prodaš i da se ne vraćaš....
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi