Barbara Šegetin i Damir Džumhur izabrali ime za sina, rodit će se u Beogradu

Bh. teniser tvrdi da mu djevojka nije zahtjevna trudnica

Barbara Šegetin i Damir Džumhur izabrali ime za sina, rodit će se u Beogradu

A. Čaušević

Damir Džumhur i Barbara Šegetin su u aprilu otkrili kako uskoro očekuju prinovu nakon devetomjesečne veze. 

Oni su prošlog mjeseca napravili malu zabavu na kojoj su otkrili da će postati roditelji te da će dobiti sina.

U razgovoru za emsiju Exkluziv hrvatske televizije RTL Džumhur u Barbara su govorili o detaljima njihovog zajedničkog života.

Kako kažu sinu će dati ime sin Luka nakon razgovora sa Barbarnim roditeljima, a trenutni plan je da se sin porodi u Beogradu.

"Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16. godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. On je rekao da mu je ljepše Luka nego Marko i 99 posto je da će se zvati Luka", ispričala je Barbara.

Najbolji bh. teniser je kazao da je pomalo bio iznenađen s viješću o trudnoći, a za Barbaru kaže da nije previše zahtjevna.

"Za nju bih sve napravio i da nije trudna, ali nema velikih zahtjeva", kazao je Džumhur o Barbari s kojom je zbog trenutnog stanja vjenačnje stavljeno na čekanje.

Džumhur trenutno zauzima 119. mjesto na ATP listi. Ove sedmice će se takmičiti na turniru u Zagrebu. Na teren će u utorak kada će u prvom kolu igrati s Japancem Goom Soedom.

Top Komentari

C.Banks
Apel za sportsport.ba: Molim vas ne spominjite ovog lika više dok ne osvoji grand slam
33 0
MLADOST
Ćuj Luka, ***** ti džumhure sve svoje glupo.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi