Joana Sanz objavila fotografiju s Alvesom, lokacija detalja na tijelu "1+1=1" mnoge frapirala

Ponovo zajedno

Joana Sanz objavila fotografiju s Alvesom, lokacija detalja na tijelu "1+1=1" mnoge frapirala

Admin Čaušević

Otkako je Dani Alves ušao u zatvor špekulisalo se o razmišljanju njegove dugogodišnje partnerice Joane Sanz. Nakon što je Brazilac izašao iz zatvora, španska manekenka je odlučila šokirati fanove zajedničkom fotografijom.

Dok je Alves bio iza rešetaka dosta se nagađalo o potezu kojeg će napraviti Sanz. Od razvoda do vječne ljubavi i obrnuto, ali šanse da budu zajedno nakon svega su bile minimalne.

Nakon što je Brazilac izašao na slobodu, čini se da su sve sumnje otklonjene i to na opće iznenađenje pošto je Sanz objavila fotografiju.

Nekadašnji odlični desni bek i njegova partnerica se drže za ruku što je znak pomirenja da su ponovo zajedno.

Njih dvoje su na rukama tintom ispisali zapravo osjećaj koji ih spava: "1+1=1". Uz emotivni matematički izraz Brazilac je dodao i srce.

Zajednička fotogafija Alves i Sanz

Ovaj stisak posljednji je zaokret. Tokom četrnaest mjeseci koliko je nogometaš proveo u zatvoru, Sanz je živjela u porodičnoj kući u Barceloni čiji su zajednički vlasnik.

Oglasi

No, nakon što je Alves kročio na ulicu, uz uslov privremene slobode, manekenka je napustila kuću pa pomirenje dolazi kao iznenađenje.

Sada je jasno da je manekenka u javnosti bila protiv Alvesa bila zbog profesionalnih razloga i da ne bi izgubila sponzore.

U stvarnosti su Sanz i Alves bliskiji nego ikada. Nema boljeg dokaza za to od stiska rukom.

Zanimljivo da su samo nekoliko sati prije ove objave španski mediji prenijeli vijest da je kriza između Alvesa i Sanz više nego očita i da se pomirenje čini nemogućim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi