Dani Alves izašao iz zatvora, supruga Joana Sanz pobjegla glavom bez obzira, otkriveno i gdje
Joana Sanz preselila se u Madrid.

Razvod je neminovnost

Dani Alves izašao iz zatvora, supruga Joana Sanz pobjegla glavom bez obzira, otkriveno i gdje

E. Ganibegović

Iza Danija Alvesa je najgori period u životu, ali očito da još nije kraj svemu. Nakon izlaska iz zatvora, doživio je neprijatno, ali ne tako i neočekivano iznenađenje od supruge Joane Sanz. 

Više od godinu dana je Dani Alves bio iza rešetaka nakon što je optužen da je 30. decembra 2022. godine u jednom noćnom klubu silovao jednu djevojku u ranim dvadesetim godinama.

Na kraju je bivši reprezentativac Brazila proglašen krivim. Međutim, ubrzo je pušten iz zatvora i sada je trenutno na slobodi, no ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati.

Alvesu su oduzeta oba pasoša koja posjetuje, te je dužan svake sedmice da se javlja na sud. Podsjetimo, kauciju od milion eura platio je Memphis Depay.

Kaucija je odobrena jer se smatra da nema rizika od Alvesovog bijega, a i odradio je četvrtinu kazne zbog čega je stekao uslove za izlazak na uslovnu slobodu.

Još dok je bio u pritvoru, pojavile su se glasine da se Joana Sanz planira razvesti od njega. Sada su se te glasine pokazale i kao istinite.

Oglasi

Nakon izlaska iz zatvora Dani Alves je doživio novo negativno iznenađenje. Joana Sanz odlučila je da pobjegne glavom bez obzira od njega i očito ne želi nikakvu komunikaciju s njim.

Kako prenosi Mundo Deportivo, njegova sada već skoro pa bivša supruga napustila je Barcelonu, ali ne i Španiju. Trenutno se nalazi u Madridu.

Dani Alves trenutno boravi u svojoj kući u Barceloni. Joana Sanz, je, dakle, odlučila da digne sidro i ode od njega.

Nije poznato u kakvim odnosima je par trenutno, ali je jasno da njihovoj vezi dolazi kraj. Dani Alves je u jednom od svojih iskaza koje je mijenjao kao čarape kazao kako je negirao seksualni čin kako bi ostao u braku sa suprugom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi