Koliko su pohlepne žene fudbalera najbolji primjer je potez supruge Danija Alvesa dok on robija

Čuveni fudbaler završio iza rešetaka

Koliko su pohlepne žene fudbalera najbolji primjer je potez supruge Danija Alvesa dok on robija

A. Čaušević

Dani Alves je duže od sedmice u zatvoru i pitanje je da li će osjetiti miris slobode u skorom periodu jer se suočava sa ozbiljnom kaznom zbog seksualnog napada.

Iako je u početku vjerovala u nevinost svog muža, Joana Sanz je izgleda izgubila povjerenje u nekada najboljeg beka svijeta te je napravila radikalan potez.

Naime, atraktivna manekenka je sa društvenih mreža pobrisla većinu zajedničkih fotografija sa Alvesom, a ostavila je njih 11.

Glavni i isključivi razlog za to je zarada koju joj donose. Alves i Sanz su napravili niz zajedničkih fotografija za plaćenu promociju i sada ih ona ne može izbrisati.

Neke od fotografija koje nisu izbrisane

Brisanje fotografija bi značilo i gubitak novca kao i plaćanje penala zbog kršenja dogovora pa i Joana i nije imala previše izbora.

Inače, bogatstvo ove 29-godišnjakinje se procjenjuje na "skromnih" 500.000 eura pa i ne čudi zašto ne želi da izgubi novac pogotovo kada njenom dosadašnjem partneru prijeti ozbiljna robija.

Oglasi

Joana Alves prolazi kroz prilično težak period pošto je nedavno ostala i bez majke koja je preminula nakon borbe sa teškom bolešću.

Tako je u kratkom razmaku ostala bez dvije osobe koje su joj bila glavna podrška u životu zbog čega je i na Instagramu poslala poruku: "Može li ikako ova bol proći?"

U međuvremnu je dobila i niz prijetećih poruka na Instagramu. Neki je kritikuju zato što je bila uopšte sa Alvesom, a neki zašto je obrisala zajedničke fotografije.

Podsjećanja radi, Alves je u zatvoru od sredine januara nakon što je u decembru fizički i seksualno zlostavljao jednu 23-godišnjakinju u noćnom klubu u Barceloni.

Žrtva je Brazilca optužila za silovanje poslije čega je uhapšen. U međuvremenu je nekoliko puta mijenjao iskaz, a njegova definitivna tvrdnja je ta kako je zlostavljana djevojka pristala na odnos.

Bivši igrač Barcelone, Juventusa i PSG-a iz prvog braka sa Dinorom Santanom ima dvoje djece, dok je sa Joanom oženjen posljednjih pet i pol godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi