Horor noć iza bezdušnog Alvesa: Dotukla ga je njegova dosadašnja supruga!

Brazilac je u zatvoru

Horor noć iza bezdušnog Alvesa: Dotukla ga je njegova dosadašnja supruga!

A. Čaušević

Dani Alves, koji je uhapšen 20. januara pod optužbom za seksualni napad počinjen u noćnom klubu u Barceloni 30. decembra, još uvijek se nalazi u zatvoru Brians 2 bez prava na kauciju.

Rok za podnošenje žalbe za privremeno puštanje bivšeg fudblaera Barcelone i Seville ističe 31. januara, a španski mediji svakodnevno otkrivaju detalje novog incidenta.

Navodno je Dani Alves bio sa svojom žrtvom 16 minuta i da je čuvar noćnog kluba bio taj koji je aktivirao protokol protiv seksističkog nasilja.

"Bila je neutješna. Pitao sam je 'Ali šta ti se dogodilo? Reci mi što ti se dogodilo! Moraš se smiriti'. Ali bila je jako shrvana", rekao je čuvar za španske medije.

Prema verziji podnositeljice tužbe, koju je otkrio El Periodico, u službi noćnog kluba, "Dani Alves je prisilio da sjedne na njega, bacio je na tlo, prisilio je da ga hvata za spolni organ čemu se ona aktivno opirala, on je ošamario, podigao sa poda i penetrirao u nju dok nije ejakulirao."

Oglasi

Žrtva je prebačena u Hospital Clinic de Barcelona, gdje je obavljen pregled u potrazi za biološkim ostacima.

El Periodico javlja da je prije odlaska, a nakon seksualnog napada, Dani Alves tražio posljednje piće u baru.

List La Vanguardia je objavljuje kako je Dani Alves prilikom napuštanja noćnog kluba naletio na uplakanu i vidno potrešenu žrtvu koju je samo ignorisao.

Sudija je žrtvino svjedočnje shvatio jako ozbiljnim i relevantnim i sada se legendarni Brazilac suočava sa kaznom zatvora od 4 do 12 godina.

"Moja klijentica dobija psihilošku podršku u ustanovi za tretman žrtava nasljica. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbjegla zarazne bolesti jer silovatelj nije koristio kondom. Također moja klijentica koristi i lijekove za spavanje jer nakon što je silovana ne može zaspati", rekla je advokatica silovane djevojke za Marcu.

Oglasi

U svemu tome djevojka je ispravno postupila jer, kako tvrdi njena advokatica, nije oprala gaćice, te su dokazi tu.

"Srećom, klub u kojem je silovana napustila je kolima hitne pomoći, te je otišla u policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donje rublje, ona nije uništila dokaze", rekla je advokatica, te je dodala:

"Važno je napomenuti i da djevojka u noći zločina nije konzumirala alkohol i da je policiji dala izjavu bez ikakvih kontradikcija", završila je advokatica.

Tokom noći stigao je i najbolniji udarac za Alvesa pošto ga je navodno i ostavila njegova dugogodišnja suprugra Joana Sanz.

Sanz je na početku vjerovala Alvesu, ali kako su javnost izlazili detalji napada izgubila je povjerenje u svog muža. Sada je otišla toliko daleko da je izbrisala sve zajedničke fotografije pa i onu sa vjenčanja.

Ako se po jutru poznaje dan, Alvesu je život uništen i pitanje je da li će više ikada biti isti čovjek.

Top Komentari

Ribery
Njemu se na faci vidi da nije normalan izgleda da nema gori od ovi južnoamerikanaca kada se do kopaju para i slave.
1 0
Alvese drug pričaj s Karimom Benzemom kako sa se izvučeš iz ovoga.On ti je stručnjak za silovanje i i ne biti kažnjen heheheh
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi