Advokat otkrio zašto je Alves stalno mijenjao iskaz, a zatim je stigla vijest koja ga je dotukla
Daniel Alves nalazi se pred dugotrajnom zatvorskom kaznom i uprljao je svoje ime zbog užitka (Foto: Instagram)

Nije želio da se sazna

Advokat otkrio zašto je Alves stalno mijenjao iskaz, a zatim je stigla vijest koja ga je dotukla

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda Barcelone i reprezentacije Brazila, 39-godišnji Dani Alves, optužen je za silovanje i trenutno je iza rešetaka dok ne bude okončano suđenje.

Karijera Danija Alvesa završena je na grozan način. Apsolutna fudbalska legenda i najtrofejniji fudbaler svih vremena uhapšen je po optužbi 23-godišnje djevojke koja je prijavila da ju je 30. decembra prošle godine u jednom noćnom klubu Alves silovao.

Alves je po hapšenju odbijao sve navode da je silovao djevojku. Potom je nekoliko puta mijenjao iskaz i na kraju je priznao da je imao odnos s tom djevojkom, all uz njen pristanak.

Advokat brazilskog fudbalera Cristobal Martell otkrio je zbog čega je Daniel toliko puta mijenjao iskaz u ovom slučaju. Razlog je činjenica da je oženjen.

"Zašto je Dani Alves toliko puta mijenjao iskaz? Zato što je pokušao sakriti činjenicu da vara suprugu", rekao je advokat Martell.

A nažalost po Alvesa on će očigledno uskoro ostati sam. Njegova supruga Joana Sanz obrisala je sve zajedničke fotografije s društvenih mreža i pojačala je sumnje da će uskoro podnijeti zahtjev za razvod.

Oglasi

Daniju je Joana druga supruga. U braku su od 2017. godine, a on je ranije bio u braku s Dinorom Santanom s kojom ima dvoje djece.

Advokati imaju još četiri dana da podnesu zahtjev za privremeno puštanje svog klijenta na slobodu, ali teško je vjerovati da će se to desiti zbog specifičnosti slučaja.

Dani Alves i Joana Sanz

Dokazi protiv 39-godišnjeg fudbalera se pojavljuju iz dana u dan. Tu su i svjedoci i Alves bi mogao na dugogodišnju robiju.

Prema informacijama koje stižu iz Španije, Brazilac bi mogao biti osuđen na kaznu dugotrajnog zatvora koje se kreće između četiri i 12 godina.

Njegov život i karijera time bi bili potpuno uništeni i bila bi bačena velika mrlja na sve što je napravljeno.

Top Komentari

user1666374721
I ta cura , odbila s čovjek najtrofejniji fudbaler svijeta, pa je morao silom, sad prodekana, žena ode, preko noći od slave do dna.
2 0
I benzema je silovao i to maloljetnicu i opet nije išao u zatvor...možda bi se trebao posavjetovati s njim kako da se izvučeš bez kazne
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi