Suprug u zatvoru zbog silovanja, a niko nije znao kakav horor joj se desio: "Htjela sam se ubiti"

Joana Sanz otvorila dušu

Suprug u zatvoru zbog silovanja, a niko nije znao kakav horor joj se desio: "Htjela sam se ubiti"

Endin Čaušević

Nekadašnji brazilski fudbaler Dani Alves već skoro godinu dana nalazi se u zatvoru zbog optužbi za silovanje, te će uskoro saznati presudu. Njegov privatni život se u potpunosti srušio jer ga je supruga Joana Sanz napustila, a sada je i sama otkrila kroz šta je sve prolazila posljednjih godinu dana.

Alves je optužen da je 30. decembra prošle godine silovao jednu djevojku u noćnom klubu u Barceloni, a uhapšen je sredinom januara i od tada se nalazi iza rešetaka i kako stvari stoje ne piše mu se dobro.

Suđenje Alvesu traje već mjesecima i on je nekoliko puta mijenjao svoj iskaz što ne sluti na dobro. Parnice su završene prije nekoliko sedmica, a presuda će biti donesena početkom februara iduće godine.

Alvesov život se preko noći pretvorio u pakao. Imao je sve o čemu jedan čovjek sanja, ali sada je to prošlost.

Porodica mu se raspala jer je supruga Joana Sanz odlučila da ga napusti, te je zatražila razvod. Poznata španska manekenka je u početku bila uz Alvesa, ali kada je shvatila šta se dešava podigla je sidro i otišla.

Oglasi

Za nju je ova godina bila najteža u životu jer je pored muža izgubila i mamu koja je preminula nakon kratke i teške bolesti. Joana se mjesecima nije oglašavala, ali sada je odlučila da otvori dušu.

"Muž me iznevjerio u najtežem trenutku mog života. Pomišljala sam čak i da se ubijem jer nisam to više mogla sve da trpim. Teško mi je bilo da sve to savladam i krenem dalje, ali sam uspjela. to je za mene završena priča", rekla je Joana.

Ona je poručila da je zbog onoga što je Dani napravio potpuno izgubila povjerenje u muškarce, te je priznala da će joj biti teško da ponovo nekom od njih povjeruje i upusti se u ljubavnu vezu.

Dani je na sve načine pokušvao da zadrži svoju suprugu, ali nakon posljednje posjete u zatvoru krajem marta onda mu je rekla da ga napušta i da je više ne zove.

Također, već je jasno da Alvesu prijeti zatvorska kazna od deset godina, te odšteta od 150.000 eura koju će morati da plati žrtvi ukoliko ga proglase krivim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi