Dani Alves nakon 9 mjeseci uzeo mobitel u ruke: Odmah ušao na Instagram, a onda potez koji ledi krv!

Brazilac je i dalje iza rešetaka

Dani Alves nakon 9 mjeseci uzeo mobitel u ruke: Odmah ušao na Instagram, a onda potez koji ledi krv!

Admin Čaušević

Život Danija Alvesa radikalno se promijenio nakon noćnog provoda pri čemu je navodno prekoračio zakonske i etičke granice. Bivši fudbaler Barcelone već je devet mjeseci u zatvoru zbog navodnog silovanja 23-godišnje djevojke u noćnom klubu Barceloni 30. decembra prošle godine.

Od tada je šutnja zavladala kada je u pitanju slavni fudbaler iako je s vremena na vrijeme znao "progovoriti" poput pisma koje je Joana Sanz pokazala na društvenim mrežama, a koje je zatvorenik napisao vlastitom rukom.

"Za poljubac mršave djevojke dao bih sve od nje, za poljubac njen, makar samo jedan bio njen. Bilo gdje, bilo, bilo... Ali s tobom uvijek uz mene. Volim te”, pisao je Alves Španjolki koja ga je u međuvremenu ostavila.

Društvene mreže su Brazilcu totalno stagnirale proteklih devet mjeseci, budući da njiije dijelio ništa sve do jučer.

Poruka koju je Alves poslao svojoj kćerci

Na službenom profilu na Instagramu fudbaler je poslao zagonetnu poruku koja ledi krv u venama. On se obratio svojoj kćerci, Victroiji.

"Bez obzira gdje si, uvijek ću biti s tobom", napisao je zatvorenik. Međutim, dočekao ga je muk i hladan šok sa druge strane.

Oglasi

Naime, kako ima zatvoren profil njegova kćerka je odlučila da sve sakrije od javnosti i uopšte nije poznato da li je uopšte reagovala na poruku svog oca.

Još uvijek nema naznaka kada bi Alves mogao biti pušten iz zatvora. Mnogi ne znaju ni u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju ovaj 40-godišnjak.

Alves je svoje dvoje djece, kćerku Victoriju i sina Danijela, dobio sa Dinorah Santanom s kojom se odavno razveo. Ona ga je u međuvremenu proglasila mrtvim za nju.

"Za mene on više ne postoji. On je za mene mrtav. Uvijek sam držala pognutu glavu, nikad nisam digla frku ili skandal", rekla je na španskoj televiziji Cuatro.

"Zašto sam ga onda branila? Na mene niko nije vršio pritisak, ali ja sam to učinila da bih pomogla ocu svoje djece. Iskoristili su to da zagrije njegov imidž. Biti dijete navodnog silovatelja nije ugodno. Želim da nestane iz mog života", poručila je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi