Teorija zavjere o Daniju Alvesu
Dani Alves je već danima iza rešetaka nakon što je uhvaćen u laži o dešavanjima u noćnom klubu po optužbi za silovanje (Foto: Instagram)

Brat Ney ima zanimljiv stav

Teorija zavjere o Daniju Alvesu

M. Šljivak

Slavni fudbaler Dani Alves (39) suočen je s optužbom za silovanje i ako bude proglašen krivim očekuje ga višegodišnja zatvorska kazna u Španiji.

Dani Alves uhapšen je nedavno pod optužbom za silovanje 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni koje se navodno desilo 30. decembra prošle godine.

Brazilski fudbaler prvobitno je negirao sve navode da je bilo ikakvog odnosa s djevojkom koja ga je optužila, ali je zatim promijenio iskaz i tvrdi da je odnos bio uz pristanak djevojke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cnt-vPLO-PT/[/instagram]

Njegov brat Ney vjeruje da se protiv Danija vodi demonsko-đavolska zavjera i uvjeren je kako je Dani potpuno nevin u cijeloj priči.

"Moj brat je upao u zamku. Njega se porodica neće odreći", poručio je Ney i dodaje:

Oglasi

"Moj brat ima besprijekornu karijeru u cijelom svijetu, ali nažalost upao je ovaj u ovaj nered u finišu karijere. Definitivno ćemo učiniti sve da mog brata izvučemo iz ove demonsko-đavolske šeme u koju je uvučen".

Nekadašnja supruga Dinora Santana također ne vjeruje da je njen bivši muž izvršio silovanje.

"Dani nikada ne bi uradio tako nešto. Znam ga 22 godine, u braku sam s njim bila 10 godina. Razgovarala sam sa njegovom porodicom koja je veoma zabrinuta. Znam da je Dani tužan" rekla je Dinora Santana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cn1PyawO4oV/[/instagram]

Velika podrška Daniju na početku je bila i aktuelna supruga Joana. Ona je zabrinuta za sve što se dešava i kao da već polako odustaje od brazilske zvijezde.

U posljednjem javnom nastupu ga uopšte nije ni spomenula. To je podgrijalo špekulacije da će podnijeti zahtjev za razvod, što bi sigurno bio još jedan težak udarac za Danija.

Najtrofejniji fudbaler svijeta već je šest dana iza rešetaka. Tamo će ostati do suđenja koje bi trebalo početi veoma brzo, a prijeti mu kazna do 20 godina zatvora.

Promo

Top Komentari

nakopitam
Bacite ga krokodilima!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi