Dani Alves je utučen u zatvoru, ali može da bude sretan što ima ovakvu braću!
Dani Alves završio je u zatvoru zbog optužbi za silovanje.

Hoće li mu uspjeti pomoći?

Dani Alves je utučen u zatvoru, ali može da bude sretan što ima ovakvu braću!

E. Ganibegović

Legendarni fudbaler Dani Alves od 20. januara nalazi se u zatvoru. Sada se piše kako njegova porodica ima plan kako da mu pomogne i spasi ga zatvorske ćelije.

Bivši fudbaler Barcelone nema pravo na kauciju. Sud je donio odluku da izbjegne mogući odlazak Danija Alvesa u Brazil, zemlju koja bi mogla odbiti ekstradiciju.

Sjajnog desnog beka optužuje 23-godišnja žena da ju je navodno silovao u noćnom klubu Sutton u Barceloni 30. decembra 2022. godine.

Brazilac je pred istražiteljima negirao navode o seksualnom zlostavljanju, ali je potvrdio da je te večeri bio u tom klubu.

Porodica Danija Alvesa saopštila je da je fudbaler žrtva nepravde i da je trebalo da bude pod istragom na slobodi.

Ney Alves, brat Danija Alvesa, najavio je da je prvi važan korak promjena advokata.

Oglasi

"Nemoćni smo u ovoj situaciji. Mislim da advokat ne radi svoj posao. Pokušavamo da ispravimo ovu situaciju", rekao je Ney Alves, a citira Marca.

Junior Alves, još jedan brat Danija Alvesa, rekao je da je ogorčen što nije mogao posjetiti fudbalera u pritvoru.

"Ne može biti! Prešli su neke granice! Bilo mi je zabranjeno da ga posjetim. Ne znamo šta više da radimo. Dat ćemo živote, ako treba, da ga izvučemo iz tog pakla", rekao je Junior Alves.

Dinora Santana, bivša supruga Danija Alvesa, ne vjeruje da je fudbaler sposoban da radi stvari za koje mu se stavlja na teret.

"Dani nikada ne bi uradio tako nešto. Znam ga 22 godine, u braku sam s njim bila 10 godina. Razgovarala sam sa njegovom porodicom koja je veoma zabrinuta. Znam da je Dani tužan" rekla je Dinora Santana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije