Dani Alves ne želi više da živi - Posljednja vijest ga je dotukla do krajnjih granica
Daniel Alves je već dva mjeseca iza rešetaka i kako stvari stoje tamo će ostati godinama (Foto: Instagram)

Prolazi kroz najteži životni period

Dani Alves ne želi više da živi - Posljednja vijest ga je dotukla do krajnjih granica

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda brazilskog fudbala Daniel Alves (39) već je više od dva mjeseca iza rešetaka zbog optužbe za silovanje. Iskusnom fudbaleru kompletan život se promijenio u nekoliko dana. Završio je iza rešetaka, supruga ga je ostavila, a on je zbog toga potpuno shrvan i odlučio je početi štrajk glađu.

Daniel Alves je najtrofejniji fudbaler svijeta. Imao je plan još igrati, ali posjet Barceloni krajem prošle godine potpuno mu je promijenio život.

Brazilski fudbaler je optužen za silovanje koje se desilo 30. decembra prošle godine u jednom noćnom klubu. Svi dokazi su protiv njega i 39-godišnjak čeka suđenje na kojem će saznati hoće li na dugogodišnju robiju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmbkJVvKftd/[/instagram]

Alves je prije nekoliko dana doživio novi šok. Njegova supruga Joana Sanz odlučila je okončati vezu s njim i to je Brazilca dokrajčilo.

Kako navode španski mediji, Alves je potpuno slomljen kada mu je saopšteno da je Joana odlučila krenuti svojim putem. Ne želi više ni da jede, već nekoliko dana odbija hranu i vodu i potpuno je rastrešen.

Oglasi

Očigledno je Alves odlučio da mu ne treba život kada Joana nije pored njega i njegovo psihičko stanje je poprilično zabrinjavajuće.

Pismo na stolu okončalo veliku ljubav: "Slomio me na hiljadu komada"

Pismo napisano rukom lijepe Joane Sanz danas je okončalo veliku ljubav. Ova 29-godišnja ljepotica odlučila je završiti priču s nekadašnjom fudbalskom zvijezdom Danijem Alvesom koji je završio u zatvoru zbog silovanja.

Ona je prije nekoliko dana objavila srceparajuće pismo. Potvrdila je da sama kreće dalje i da je za nju Dani sada samo prošlost.

"Od malena sam navikla da svoje emocije izrazim kroz pisanje. Valjda je to zbog toga što sam jedino dijete. To mi donosi dosta dobrog.

Voljela bih da ovo pišem zbog ljubavi i sreće, ali to nije slučaj. Ovo je bio grozan period, ali ne i najteži u mom životu jer sam se već susrela s mnogim olujama koje su bile veoma mračne i bolne.

Osjećaj napuštenosti i samoće mi je ponovo pokucao na vrata. Hiljadu pitanja 'Zašto?' ostalo je bez odgovora. Za partnera sam izabrala osobu koja je u mojim očima bio čovjek za čitav život".

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cpz9aEdsgEM/[/instagram]

Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. Uvijek me je u svemu podržavao, gurao naprijed, volio me. Teško mi je prihvatiti da me je ta osoba mogla slomiti na hiljadu komadića. Trebat će mi godine da zaboravim način na koji me je gledao. To je nešto najnevjerovatnije na svijetu.

Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže ko kaže da se ljubav može zaboraviti. Ali, volim sebe i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. maja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Snažna sam žena koja kreće u novi život", poručila je Joana.