4

Komentari (4)

Sipuga
Ali od svega je najbolja ona sto napisa da zena nece da zivi sa covjekom kojem se sudi za silovanje pa prijatelju covjek je vec osudjen za silovanje o cemu ti i kakvom vise sudjenju izrecena je kazna kakva je takva je.
Medo-Brundo
“ Alves je naručio hamburger u vili od pet miliona eura, pa poželio da se odmah vrati u zatvor” A zašto? Jel’ to mi treba da sada odgovaramo? Neki kviz?
Medo-Brundo
“Također, ove srijede njegov tata slavi rođendan“ Tata ??????
KB9
Dani Alves je u pratnji svoje advokatice Ines Guardiole izašao iz zatvora. Gledao je samo ispred sebe unatoč demonstracijama koje su ga okruživale jer su brojni ljudi protestvovali protiv njegove slobode AJDE PRVO PROVJERI ZBOG CEGA SU BILI PROTESTI PA ONDA NAPISI TEXT,ALI VAMA JE BITNO OBJAVITI PA BILO STA CCC
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.