Kćerka Luisa Figa ide maminim stopama, izrasla u pravu ljepoticu, a jedina 'mrlja' snimak seksa...

Daniela krenula maminim stopama

Kćerka Luisa Figa ide maminim stopama, izrasla u pravu ljepoticu, a jedina 'mrlja' snimak seksa...

E. Škorić

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo imao je blistavu igračku karijeru, ali cijeli njegov život ne bi bio savršen da nije upoznao lijepu Helen Svedin koja mu je podarila tri kćeri.

Figo je igrao za Sporting, Barcelonu, Real Madrid i Inter, bio je dugo godina član reprezentacije Portugala i jedan je od onih igrača koji su inspirisali djecu širom svijeta da se bave sportom.

Osvojio je ukupno četiri naslova prvaka Španije, po dva sa Realom i Barcelonom, a s Kraljevima i Ligu prvaka 2002. godine. S Interom je nizao četiri Scudetta, Kup Italije, dva Superkupa Italije, dok je osvojio na desetine individualnih nagrada, a najveće priznanje svakako je Zlatna lopta 2000. godine.

Kao što je bio savršeno dobar nogometaš, jednako savršen bio je i u ulozi supruga, kasnije i oca, mada se u španskom tisku početkom godine špekulisalo da je nekoliko sedmica proveo sam u jednom hotelu u Madridu zbog navodnog razvoda od lijepe Helen, ali ubzro su ponovo bili zajedno.

Njegovo veliko bogatstvo su i njegove tri kćeri, koje su izrasle u pravu ljepoticu. Najviše se u medijima spominje 22-godišnja Daniela, manekenka koja se bacila na svoju majku, Šveđanku Helen.

Oglasi

Daniela blista u modnom svijetu, iako je u jednom momentu njeno ime pojavljeno u seks skandalu i to bi moglo da se nazove jedinom mrljom u njenom životu. Bilo je to 2018. godine, kada je mrežama kružio navodni pornić tada jedva punoljetne Daniele, koja je tvrdila kako je sve namješteno.

"Ne razumijem motiv iza ovoga", u nevjerici je napisala na svom Instagram profilu.

"U zadnje vrijeme neprikladne fotografije i videa kruže Instagramom i WhatsAppom, iza kojih stoji djevojka koja se predstavlja kao ja. Još jednom ponavljam i uvjeravam svih da su fotografije lažne i da na njima nisam ja! Tužna sam kad vidim kako ljudi preko lažnih objava žele naštetiti ljudima koje uopće ne poznaju", napisala je Daniela u objavi.

Daniel, koja još ima mlađe sestre Martinu i Stellu, takve svari nisu uspjele pokolebati, ostala je na svom putu i danas je njen otac Luis jako ponsan na nju.

Oglasi