Šta je sinoć večerao Luis Figo u Vijećnici? Zeljanica o kojoj bruje društvene mreže

Dosta negativnih komentara

Šta je sinoć večerao Luis Figo u Vijećnici? Zeljanica o kojoj bruje društvene mreže

E. Čaušević

Jedan od najboljih portugalskih igrača svih vremena Luis Figo doputovao je jučer u Sarajevo kako bi učestvovao na 1. Međunarodnom sastanku tour operatera "Meet Up Sarajevo".

Figo je u glavni grad Bosne i Hercegovine doputovao na poziv gradonačelnika Abdulaha Skake, a njegov dolazak izazvao je dosta pažnje bh. javnosti.

Portugalac je na Instagramu objavio nekoliko fotografija iz Sarajeva i poručio da je oduševljen bh. gradom. Nakon što je obišao nekoliko restorana u našem gradu sinoć je u sarajevskoj Vijećnici organizovana zajednička večera.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja je izazvala dosta negodovanja bh. javnosti. Naime, radi se o zeljanici koja je poslužena sinoć na večeri, a nikome nije jasno šta na njoj predstavlja roza pjena.

Top Komentari

Dobojlija
Unakazili odlicno jelo glupim ukrasom koji restorani stavljaju na skoro svako helo .Sto puta je bolja zeljanica moje mame iz tepsije
4 0
bebi
Čak i tradicionalnu kuhinji ce skakne unakaziti bem ti nebo kuda ide ovaj svijet
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti