Figo oprostio Ronaldu zbog komentara o njegovoj supruzi
Instagram

Bila je to samo šala

Figo oprostio Ronaldu zbog komentara o njegovoj supruzi

Luis Figo javno je oprostio bivšem saigraču Ronaldu za komentar koji je izrekao na račun njegove supruge.

Portugalac je s Ronaldom dijelio svlačionicu u Realu i zajedno su osvojili mnoštvo trofeja, no jedno vrijeme njihov odnos je bio zahladnio, i to zbog Figove lijepe supruge Helen Svedin.

Naime, kada je Perez savjetovao Ronalda da izlaske ostavi po strani i ugleda se na Figa, ovaj je izjavio da ni on "ne bi izlazio da ima ženu kao što je Helen", što nije najbolje sjelo nekada sjajnom fudbaleru.

Nastala je rasprava u svlačionici, ali nekoliko godina kasnije Figo je sve zaboravio i oprostio Ronaldu.

"U tom momentu mi nije bilo prijatno. Od tada je prošlo mnogo vremena, znam da Ronaldo nije mislio ništa loše, bila je to šala. Ko zna, možda sam i izlazio kada žena zaspi", kroz smiješak je rekao Figo.

U mladosti Figo je bio veoma ljubomoran kada je u pitanju njegova supruga. Upravo na njegovo insistiranje Helen je prestala da se bavi manekenstvom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti