Poznata zvijezda traži onog koji će joj priključiti punjač: "Hoćeš li ga ubaciti?"

Daniella je nevjerovatna

Poznata zvijezda traži onog koji će joj priključiti punjač: "Hoćeš li ga ubaciti?"

Midhat Šljivak

Kontroverzna bokserka i zvijezda s platformi za odrasle, Daniella Hemsley, nedavno je privukla veliku pažnju nakon što je u bokserskom meču odlučila javno pokazati grudi. Ovaj potez izazvao je eksploziju, no ona ne staje, te nastavlja dalje i sada traži nekog ko će joj biti punjač.

Daniella Hemsley izuzetno je popularna djevojka u svijetu platformi za odrasle, a odlučila se okušati u boksu, gdje je nedavno u Dublinu pobijedila MS Danielku.

Nakon tog meča je odlučila u ringu pokazati grudi. Čitav svijet je vidio šta je napravila, no ona je otišla još jedan korak dalje. Sada traži nekog za ozbiljnu uslugu.

Ova 22-godišnjakinja pozirala je s telefonom ispred ogledala i javno je pitala sve koji je prate: "Želiš li biti moj punjač i doći da mi ga priključiš?"

Očekivano, ovo pitanje je izazvalo pravi haos. Stiglo je desetine hiljada odgovora i apsolutno svi su bili pozitivni.

Također, ona je nedavno odlučila ponovo pozirati golih grudi. Navijači su to jedva dočekali, ali traže još više.

"Daniella, već smo vidjeli taj trik s grudima. Kada ćeš pozirati bez pantalona?", pitaju se navijači.

Daniella Hemsley je izuzetno popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati gotovo 200.000 ljudi, a ona se maksimalno trudi da im rasplamsa maštu.

Fotografije koje objavljuje izuzetno su izazovne. Ipak, ono najbolje je ostavila za brojne platforme koje koristi za prodaju fotografija i video snimaka, a snimci su eksplicitni.

Ona definitivno uživa u fotografisanju, voli se i potući i definitivno je san brojnih muškaraca.

Oglasi