CR7 je čudo: Izveo missicu na spoj, prijetio mu je fijasko, a onda je za njegov stol prišao Ronaldo

Bivši fudaler koji je igrao sa Portugalcem otkrio detalje

CR7 je čudo: Izveo missicu na spoj, prijetio mu je fijasko, a onda je za njegov stol prišao Ronaldo

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je najpopularniji fudbaler na svijetu. Poznavanje slavnog Portugalca sa sobom donosi brojne beneficije, na svojoj koži je to najbolje osjetio jedan njegov bivši saigrač. 

Ronaldo je dugo godina mijenjao djevojke i bio mamac za ženska srca sve dok se nije vezao za Goerginu Rodriguez, međutim i dalje je jako popularan mežu pripadnicama ljepšeg spola.

Bivši Ronaldov saigrač Danny Simpson objasnio je kako je prisutnost portugalskog asa promijenila tok jednog njegovog izlaska sa djevojkom.

Simpson je bio saigrač a peterostrukim osvajačem Zlatne lopte u Manchester Unitedu, a njihov slučajni susret dogodio se 2016. godine

"Igrao sam tada za Leicester City. Otišli smo u Los Angeles na predsezonsku turneju, igrali smo protiv PSG-a, razmišljali smo 'što mi radimo ovdje', obično idemo u Dublin i sada smo u LA-u."

Prijatelj mu je dogovorio spoj sa bivšom missicom Kalifornije, pa se Simpson nekako iskrao iz hotela te je autom otišao u jedan elitni restoran, međutim, nije sve išlo po planu.

Oglasi

"Upoznao sam Miss Kalifornije, počeli smo večerati i kunem se Bogom da je išlo loše. Sigurno je mislila: 'ko je ovaj momak, ne razumijem šta mu znači da je iz Salforda (mjesto u Engleskoj)'."

"Bilo je bolno i uopšte nije išlo dobro, a onda sam osjetio da me neko tapše po ramenu. Pogledao sam gore i to je bio Ronaldo. Rekao je 'Simmo', a ja sam odgovorio 'Ronny!'"

"Ustao sam i zagrlili smo se. U svakom slučaju, malo smo popričali. On je osvojio Evropsko prvenstvo pa je bio na produženoj pauzi."

Dalje je Simpson objašnjavao kako je njegova pratilja prepoznala Ronalda: "Sjeo sam i ona je odmah pitala 'odakle znaš Ronalda?'

"Umanjio sam to i rekao 'Igrao sam s njim' kao da to nije ništa. Od te sekunde ona se potpuno promijenila."

"Iskreno rečeno, ona je postala doslovno potpuno druga osoba jer me Ronaldo pozdravio i zato 'živio Ronny'."

Simpson je istakao da od tada nije vidio Ronalda i nije stigao da mu se u lice zahvali što mu je "asistirao" za na kraju uspješan izlazak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi