Cristiano za volanom - To je jednostavno šok i nevjerica!
Cristiano Ronaldo se ne drži nikakvih pravila u Saudijskoj Arabiji i očigledno može raditi šta god mu je volja (Foto: Screenshot)

Radi šta mu je volja

Cristiano za volanom - To je jednostavno šok i nevjerica!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo (38) uživa u životu u Saudijskoj Arabiji. Njegovo je samo da igra najbolje što može za Al Nassr, a klub se pobrinuo da portugalskoj zvijezdi ništa ne nedostaje i luksuz je pored njega na svakom koraku. Činjenica da je veliko ime omogućava mu i da krši brojna pravila, a ovog puta je zabrljao u saobraćaju.

Cristiano Ronaldo dobro se snalazi u Saudijskoj Arabiji. Portugalac maksimalno koristi sve pogodnosti koje ima, a dozvoljeno mu je i da prekrši određena pravila što običnim ljudima nije dozvoljeno.

Ronaldo to maksimalno koristi. Dokaz je stigao protekle noći kada su fanovi ulovili Portugalca kako krši saobraćajne propise.

Kao i većina bahatih bogataša CR je odlučio da može voziti kuda on to želi. Da bi izbjegao gužvu i stajanje u koloni, on je iskoristio trotoar kako bi izbjegao kompletan saobraćajni haos.

Nije se ovo dopalo 'običnim' ljudima koji su ga snimali. Na snimku dvojica muškaraca komentarišu da bi Ronaldo trebao odgovarati za ovo.

Oglasi

"Legendarni Cristiano Ronaldo vozi po trotoaru. Nadam se da ćega uhapsiti što prije", govori jedan od momaka na videu.

Naravno, od hapšenja nema ništa. Cristiano eventualno može latiti neku mizernu kaznu, ali on na dnevnoj bazi zarađuje toliko da može doslovno raditi sve moguće prekršaje.

Cristiano Ronaldo je od dolaska u Al Nassr odigrao ukupno pet utakmica i ima učinak od pet pogodaka i dvije asistencije.

Voljeli ga ili ne fudbalsku veličinu mu niko ne može uzeti: Nevjerovatne scene iz Saudijske Arabije

Cristiano Ronaldo (38) je s dvije asistencije prije nekoliko dana odveo Al Nassr do pobjede protiv Al-Taawona u 17. kolu prvenstva Saudijske Arabije (2:1), a nakon ovog susreta još se jednom dokazalo kakva je zvijezda čuveni Portugalac.

Portugalska superzvijezda je zaista tražena osoba u Saudijskoj Arabiji. Zanimanje za fudbal u ovoj zemlji, kao i za samu ligu, dostiže nevjerovatne granice, a scene nakon svake utakmice pokazuju njegovu veličinu.

Voljeli ga ili ne mora se priznati da je Cristiano zaista fudbalski velikan. Gotovo da ne postoji fudbaler kojeg ispred svlačionice protivnici čekaju kako bi dobili fotografiju za uspomenu i ovakve scene su zaista nevjerovatne.

CR u Saudijskoj Arabiji ima strpljenja za svakoga. Često tu bude i određenih problema, ali za sada on dočekuje sve s osmijehom.

Cristiano Ronaldo radi sjajne stvari u Saudijskoj Arabiji. Dobio je 200 miliona eura da promoviše ovu državu i klub Al Nassr, a on to za sada čini sve kako bi zaradio platu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti