Ronaldo uživa u Saudijskoj Arabiji, ali novi potez koji je napravio mnoge je iznenadio
FOTO: jackson-stops.co.uk

Mnogi misle da je pretjerao

Ronaldo uživa u Saudijskoj Arabiji, ali novi potez koji je napravio mnoge je iznenadio

Haris Zilić

Cristiano Ronaldo uživa u svom novom klubu Al Nassru. Ima sve što može da poželi, a u Saudijskoj Arabiji omogućili su mu nevjerovatne uslove. Od samog kluba pa do vile u kjoj živi sa porodicom.

Manchester United je iza Portugalca. Bio je to neslavan povratak na Old Trafford, a čini se da je odlučio da prekine sve veze sa Manchesterom.

Osrtvski mediji prenose vijest da je Ronaldo spreman prodati vilu u kojoj je živio dok je igrao za Manchester United.

Riječ je o prostranoj vili sa velikim dvorištem koja se nalazi u oblasti Alderley Edge.

Opis nije dostupan.

No, pitanje je kada će se pojaviti kupac jer je Ronaldo na oglasnik stavio cijenu od koje boli glava.

Oglasi

Protugalac za sada već bivši dom traži 6,2 miliona funti!

Istina, vila je ogromna sa tri dijela, pet soba, velikim boravkom, kao i dosta pratećeg sadržaja. Enterijer je urađen prema luksuznom sadržaju, ali mnogi smatraju da je cijena previsoka.

Opis nije dostupan.

Engleska je prošlost za Ronalda u to više nema sumnje, a ranije je već počeo pripreme za igračku penziju. Portugalski as ulaže u kuću koju trenutno gradi na jednoj od najistaknutijih lokacija u Portugalu, Quinta da Marinha.

To će biti dom Ronalda i njegove porodice po okončanju karijere i kada radovi završe to će biti kuća iz snova kakvu je Ronaldo oduvijek zamišljao.

Svakako da će u gradnji te kuće pomoći i zarada od prodaje vile u Manchesteru, ali pitanje je da li će upaliti cijena koju je postavio.

Kako god, Portugalac se već lagano sprema za novi život nakon fudbala, a čini se da neke stvari želi da potpuno izbriše iz svog života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti