10

Komentari (10)

Keno
Bahahah srbi se uvijek prave neke zrtve kakav je ti narod jbt, sve do zadnjeg psihopata
forgemp
Reče čovjek koji po sebi ima tetovaže okorjelih četničkih zločinaca! Ne branim ja Nurkica, vidi se da su ortodoksni seljaci povodom nekih stvari, ali gdje ces se ti sirovino MIlicicu javljat?
Noone
Džamija je sagradjena, Džamija je srušena.. Uopste nije bitno ko je sagradio ona ima istu vrijednost kao i one koje su sagradili Turci u Bosni... I prije svega, svima treba da bude za osudu da je Džamija srušena i da je ispred nje obješen tadašnji Hodža.. A kako vidim to dvoje niko ne spominje
makelele
Cetnici ubijali i klali bosnjake, a ustase im gradile dzamije... i onda se neko cudi sto su bosnjaci bili u Ustasama...
Gvardijan
Obojici bi bolje bilo da se vise posvete sportu tj. kosarci a ne da se bave stvarima koje ustvari i ne poznaju.
bk123
Ko o čemu...kurv* o poštenju
ljoze_ono_na
Enda, sta kaze Seselj? Ima li kakav komentar?
Zulfikar
Izaprani mozak i dalje misli da su Osmanlije silom gonili ljude u vjeru. Pa druze ****** u Islamu nema silom u vjeru, jer nije ti to Bizantija koja je na silu gonila ljude u Hriscantsvo. Ipak ovo Nurkicu nije trebalo, mogao je postaviti sliku jedne od 200+ porusenih beogradskih dzamija.
thekupus
JHAHAHHAHAHA nešto mu priča čovjek sa tetovažom koljača popa Đujića AHHAHAHAHHA
Geneve
Al’ najjace ovo kad krenu pricu promjenili vjeru, prodali za veceru, pod pritiskom itd. Druze da je pod pritiskom ne bi ni jedan pravoslavac bio na ovim prostorima, a koliko genocida naciniste pa niko ne promjeni vjeru, valjda ono sto valja se ne mjenja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.