"Niko od nas nije konzumirao alkohol, Darko je krenuo kući i došlo je do nesreće"

Svjedok nesreće za SportSport.ba

"Niko od nas nije konzumirao alkohol, Darko je krenuo kući i došlo je do nesreće"

M. Šljivak

Reprezentativac BiH Darko Todorović doživio je sinoć tešku nesreću u Tuzli.

On je bio za volanom Audija kada je došlo do kontakta sa Opel Astrom nakon čega je Todorović izgubio kontrolu, te je poprilično slupao automobil.

Bh. fudbaler je automobil posudio nekoliko minuta ranije od prijatelja. Zatim je došlo do kontakta, a za SportSport.ba je jedan od sudionika ispričao šta se tačno desilo.

"Moram odmah reći da niko od nas nije bio u alkoholiziranom stanju. Darko je posudio od prijatelja automobil, krenuo je prema stanu kada je došlo do kontakta sa drugim automobilom. Izgubio je kontrolu, udario u stub, a zatim i u benzinsku pumpu. Darko i suvozač su dobro i srećom prošli su bez težih povreda", rekao je za SportSport.ba čitatelj koji je želio ostati anoniman i koji je prijatelj vlasnika Audija.

Prava je sreća da je na kraju ova teška nesreća prošle bez težih posljedica, jer je definitivno moglo biti mnogo, mnogo gore po bh. fudbalera.

Top Komentari

Blueboy
A za drugog vozaca se nista ne govori,ni jeli dobro i kako je prosao,bitno je da je zvjezdica dobro a obicnog smrtnika ko ....
15 0
Rajvosa2019
Nek je ziva glava - kako auto izgleda vozio je minimalno 100 - 120 km/ h a predpostavljam da je bilo u generalki 50 km/h - benzinska - u normalnim zemljama se ide direktno u zatvor + kod psihijatra , a kod nas ce biti ujeo vuk magarca
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi