Beckham čestitao supruzi 48. rođendan, a onda objavio fotografiju njene stražnjice

David se pohvalio na Instagramu

Beckham čestitao supruzi 48. rođendan, a onda objavio fotografiju njene stražnjice

Endin Čaušević

Porodica Beckham ovih dana nalazi se u centru pažnje javnosti nakon što se oženio najstariji sin Davida i Victorije.

Brooklyn Beckham je prije desetak dana oženio svoju djevojku Nicolu Peltz, a na vjenčanju je bio veliki broj poznatih ličnosti iz cijelog svijeta. Ceremonija je koštala čak tri miliona funti što dovoljno govori kakav raskoš je bio.

Nakon što se smirila priča oko vjenčanja u centru pažnje ovaj put našao se David Beckham koji je odlučio na zanimljiv način da čestita rođendan svojoj supruzi Victoriji.

Nekadašnja članica popularne grupe Spice Girls jučer je proslavila svoj 48. rođendan, a David je odlučio u sitnim satima prvo da svojoj supruzi čestita rođendan putem Instagrama.

Beckham je objavio nekoliko Instagram storyja, te je svaki od njih bio posvećen Victoriji kojoj je čestitao rođendan i još joj jednom poručio da je ona ljubav njegovog života.

Opis nije dostupan.

Međutim, jedna od fotografija posebno je ukrala pažnju javnosti. Naime, Becks se pohvalio i stražnjicom svoje supruge i očito je da mu je cilj bio da pokaže da se ona nalazi u izvrsnoj fizičkoj formi iako ima već 48 godina.

Opis nije dostupan.

Naravno, nije dugo trebalo da ova fotografija postane glavna tema engleskih tabloida koji su također pohvalitli Victoriju za njeg odličan izgled iako je veoma blizu da uđe u šestu deceniju života.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

davide.azzurri
Nema supe bez stare koke
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi