Beckham zaplakao na vjenčanju svog sina, pa mu onda dao poklon od pola miliona dolara

Nije štedio

Beckham zaplakao na vjenčanju svog sina, pa mu onda dao poklon od pola miliona dolara

Endin Čaušević

David Beckham jučer je bio itekako ponosan na svog najstarijeg sina Brooklyna koji se oženio.

Veliko vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održano je na Floridi, a cijela organizacija koštala je čak tri miliona funti.

Na vjenčanju je bio veliki broj poznatih ličnosti koji su uveličali slavlje porodice Beckham i Peltz. Legendarni igrač Manchester Uniteda nije mogao sakriti svoje emocije tokom ceremonije vjenčanja, a kasnije je održao i govor.

Kako su objavili engleski mediji Beckham je pustio suzu i tokom govora u kojem je govorio o svom sinu i njegovom rođenju.

Također, odlučio je da im kupii i poseban poklon za vjenčanje koji je oduševio Brooklyna i njegovu suprugu, ali i sve prisutne na ovom vjenčanju.

Oglasi

Naime, on Becks je svom sinu odlučio da pokloni vintage Jaguara iz 1954. godine koji vrijedi čak pola miliona dolara. Beckham je naručio restauraciju Jaguara koji izgleda zaista nevjerovatno, a u sve to uloženo je mnogo truda i novca.

Beckham je fotografisan kako na imanju na kojem je održano vjenčanje vozi Jaguara do sale gdje je svom sinu i njegovoj ženi predao ključeve sjajnog vjenčanog poklona.

Brooklyn pred vjenčanje potpisao predugovor i uzeo ženino prezime

Poznato je da Nicola Peltz dolazi iz izuzetno bogate porodice jer je njen otac milijarder i daleko bogatiji od porodice Beckham.

Zbog toga je Brooklyn potpisao i predugovor prije vjenčanja i da odobrenje da u slučaju razvoda neće uzeti ništa što pripada porodici njegove supruge.

Kako bi joj dokazao ljubav Brooklyn je čak dodao i njeno prezime. Dail Mail piše da će nakon vjenčanja njegovo puno ime i prezime biti Brooklyn Joseph Peltz Beckham. Na taj način želi da pokaže koliko je voli i koliko će biti posvećen njihovom zajedničkom životu.

Top Komentari

Goran86
A sta je mlada dobila ?
3 0
Guber
E sad sin će morati dati pola jaguara ako se razvede?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi