Tjelohranitelj ogolio Beckhama: Englez je ono što su mnogi muškarci, a rijetki se usude to priznati!

Javio se bivši američki marinac

Tjelohranitelj ogolio Beckhama: Englez je ono što su mnogi muškarci, a rijetki se usude to priznati!

Admin Čaušević

Bivši tjelohranitelj Davida i Victorije Beckham, Craig Ainsworth, otkrio je do sada nepoznatu tajnu jednog od najglamuroznijeg para današnjice. Otrkiće je stiglo nakon velikog uspjeha dokumentarca o engleskoj porodici.

Bivši američki marinac je porodicu Beckham štitio od 2013. do 2015. kada su živjeli u Holland Parku u Londonu, pri tome je na godišnjem nivou zaradio nekoliko stotina hiljada eura.

U razgovoru za The Mirror, bivši tjelohranitelj, koji je između ostalih štitio Johnnyja Deppa, Jennifer Lawrence i Arnolda Schwarzeneggera je kazao da je Victorija šefica u kući da je Beckham taj koji obično samo klima glavom.

"Dokumentarac je tačan prikaz života Beckhamovih", rekao je Ainsworth te nastavio:

"David i Victoria su oboje vrlo profesionalni. Bio je vrlo šarmantan, ona je uvijek bila vrlo pažljiva prema djeci i svom poslu."

Oglasi

"Djeca su se uvijek ponašala pristojno unatoč popularnosti. Imati taj nivo slave i održati porodicu na okupu je jasno da rade ispravan posao."

Poslije toga je uslijedila rečenica koja je ogolila čuvenog fudbalera: "Ko je glavni u porodici? Očito Victoria."

Kako bi prošao test da postane Beckhamov tjelohranitelj, Craig je poprskan paprenim sprejom u oči, uhvatio se u koštac s MMA borcem u mraku i morao je potpisati 50-godišnji ugovor o tajnosti podataka.

Nedavno se pojavila i informacija kako je Beckham prevario Victoriju sa jednom španskom manekenkom.

Riječ je o poznatoj španskoj manekenki Esther Canadas koja je bila u krevetu s Beckhamom. Ona je jednom izbačena iz fudbalerove hotelske sobe samo nekoliko sati prije nego je Victoria došla u posjetu svom mužu u Madrid.

Manekenka je bila navodno u Davidovom apartmanu dok je on trenirao sa saigračima iz Reala. No, ubrzo je stigao poziv kojim je javljeno da gospođa Beckham kreće prema Madridu, pa su Davidovi tjelohranitelji ubrzo krenuli u akciju.

Jedan od njih je provjeravao da li postoje tragovi varanja u sobi, drugi je Esther rekao da ima pet minuta "da pokupi svoje stvari i ode".

Ipak, bez obzira na sve Victorija je smogla snage, oprostila prevaru te su ona i Beckham zajedno već 23 godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi